AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 20 de enero de 2017

GÉLIDA SEMANA/ GÈLIDA SETMANA


Esta semana nos han visitado los siguientes centros educativos:


  • IES TAVERNES BLANQUES, han hecho los talleres de Boda y Mitos y después también han ido a los yacimientos arqueológicos de Sagunto.
  • IES LAURONA participó en los talleres de Cocina y Boda
                                       
  • IES ALBAL, quienes han realizado los talleres de Gladiadores y Joyería romana.
 
 
 
Os recordamos que ya está abierto el plazo para participar en el Concurso Odisea y podéis apuntar a vuestros alumnos hasta el 5 de febrero. Aquí tenéis la web del concurso.
Es un concurso de participación online y gratuito, con el que vuestros alumnos mejorarán sus destrezas digitales y aprenderán nuevos conceptos relacionados con el mundo antiguo, en esta ocasión, sobre un tema tan actual como la política. Aquí podéis leer toda la información al respecto.

El domingo pasado, la Domus Baebia abrió sus puertas para recibir a los vecinos de la localidad. Se trata de una convocatoria anual por parte de la Asociación Pel Patrimoni Saguntí. La jornada fue excepcional...







Aquesta setmana ens han visitat els següents centres educatius:
 

    IES ENRIC SOLER I GODES, que han participat donant vida a un grup de Baebias i han visitat els jaciments de la VIA Portici i la DOMUS DELS PEIXOS.

    COL. SANT PERE APÒSTOL, van realitzar el taller de Urbs, amb la fundació de la ciutat romana i van visitar la VIA Portici i la DOMUS DELS PEIXOS
 
    IES HONORI GARCIA i l'IES BOTÀNIC CAVANILLES han participat en els nostres tallers de la família Baebia. Ens han enviat les seues fotografies de la visita.

    IES TAVERNES BLANQUES, han fet els tallers de Noces i Mites, i després també han visitat els jaciments arqueològics de Sagunt.

    IES LAURONA va participar en els tallers de Cuina i Noces.

    IES ALBAL, els que han realitzat els tallers de Gladiadors i Joieria romana.

Us recordem que ja està obert el termini per participar en el Concurs Odissea i podeu apuntar als vostres alumnes fins al 5 de febrer. Ací teniu la web del concurs.


Us recordem que aquest es un concurs de participació online i gratuït, els vostres alumnes milloraran les seues destreces digitals i aprendran nous conceptes relacionats amb el món antic, en aquesta ocasió, sobre un tema tan actual com la política. Ací podeu llegir tota la informació al respecte. 

Diumenge passat, la Domus Baebia va obrir les seves portes per rebre els veïns de la localitat. Es tracta d'una convocatòria anual per part de l'Associació Pel Patrimoni Saguntí. La jornada va ser excepcional ..

Plurimam salutem!!

No hay comentarios: