AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 3 de marzo de 2017

KALENDIS MARTIIS

 Con la primavera ya asomando a nuestras vidas, hemos recibido a los siguientes centros educativos:
IES FAUSTÍ BARBERÁ de Alaquás que han hecho los talleres de Mitos, Horas y días y después nos han sorprendido con una magnifica representación del Juicio de Paris.

IES MIRALCAMP de Vila-real  han realizado los talleres de Indumentaria  e Higiene.

ESCOLAPIAS de Gandía, han participado en los talleres de Mitos y teatro con representación.

Hemos recibido en la DOMVS a los alumnos del Máster de Didáctica de la Universidad Católica a quienes hemos mostrado nuestro trabajo en la divulgación de la cultura clásica.

Os comunicamos que el lunes 6 de marzo a las 18.30 h en el centro Cívico Mario Monreal tendrá lugar la presentación del proyecto MACHINA ET SCHOLA en que participamos junto a ARCELORMITTAL y los institutos de Sagunto y Puerto de Sagunto.



A su vez, el 1 de marzo se abrió el plazo para inscribir a los  alumnos de centros de enseñanza de la Comunidad Valenciana matriculados durante el curso 2016-2017 en las asignaturas de Cultura Clásica, Latín y/o Griego de 1º o 2º de bachillerato en la Olimpiada de clásicas 2016-17. Si os animáis en este enlace veréis las bases.

 
 Amb la primavera ja quasi a les nostres vides, hem rebut els següents centres educatius:

 
IES FAUSTÍ BARBERÀ d'Alaquàs que han fet els tallers de Mites, Hores i dies i després ens han sorprès amb una magnífica representació del Judici de Paris.

IES MIRALCAMP de Vila-real   han realitzat els tallers d'Indumentària i Higiene.

ESCOLÀPIES de Gandía, han participat en els tallers de Mites i teatre amb representació.

Hem rebut a la DOMVS als alumnes del Màster de Didàctica de la Universitat Catòlica a qui hem mostrat el nostre treball en la divulgació de la cultura clàssica.

Us comuniquem que el dilluns 6 de març a les 18.30 h al centre Cívic Mario Monreal tindrà lloc la presentació del projecte MACHINA ET SCHOLA en què estem participant al costat de
ARCELORMITTAL i els instituts de Sagunt i Port de Sagunt

 
A més a més, l'1 de març es va obrir el termini per inscriure els alumnes de centres d'ensenyament de la Comunitat Valenciana matriculats durant el curs 2016-2017 en les assignatures de Cultura Clàssica, Llatí i / o Grec de 1r o 2n de batxillerat en l'Olimpíada de clàssiques 2016-17. Si us animeu a aquest enllaç veureu les bases.

Plurimam salutem!!
 

No hay comentarios: