AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 28 de abril de 2017

TERMINA ABRIL/ FINALITZA ABRIL




Después de los intensos LVDI SAGVNTINI MMXVII y las merecidas vacaciones de Pascua la DOMVS BAEBIA abre de nuevo sus puertas y recibe a sus queridos invitados que en esta semana han venido de los siguientes centros educativos:

El miércoles por la tarde tuvimos la fortuna de poder asistir a la conferencia que el profesor Marc Mayer de la Universidad de Barcelona ofreció sobre La vida Sexual de los emperadores romanos a través de las fuentes clásicas, en el marco de la exposición sobre El Sexo en época romana que se encuentra en el Museo de la Beneficencia de Valencia hasta el domingo 30 de abril.

Al finalizar  invitamos a visitar la DOMVS a Marc Mayer y Giulia Baratta y recibimos su agradable visita al día siguiente. 
Nos encantó poder mostrarles nuestro trabajo y disfrutamos con sus interesantes comentarios y aportaciones arqueológicas e históricas. Confiamos en verlos en otras ocasiones.


Este fin de semana se va a celebrar en Sagunto la Primera Edición del Festival de Recreaciones históricas  SAGVNTVM INVICTA en el que participan grupos de recreación de Lugo (Cohors III Lucensium), Zaragoza (Ludus Augustus) , Tarragona (Tarraco Ludus), Valencia (Asociación Napoleónica Valenciana), Club Lluita Camp de Morvedre, Saguntum Civitas, Camera Acció, Asociación de Colombaires de Sagunt. 
Hay espectáculos de gladiadores, y también soldados, magistrados, senadores para recrear una época histórica determinante para Sagunto








Després dels intensos LVDI SAGVNTINI MMXVII i les merescudes vacances de Pasqua la DOMVS BAEBIA torna a obrir les seues portes i rep als seus estimats convidats que en aquesta setmana han vingut dels següents centres educatius:


 - Secció IES Serra d'Espadà que van realitzar els tallers de Mosaic i la visita al teatre saguntí 

Colegio Sagrada Familia de Manises que es van transformar en déus al taller de MITES i van conèixer el teatre romà de Sagunt 

Liceo Jean Vigo de Millau que han participat al taller d'Higiene i han conegut els jaciments de VIA Portici i DOMUS DELS PEIXOS 

Dimecres per la vesprada vam tenir la fortuna de poder assistir a la conferència que el professor Marc Mayer  de la Universitat de Barcelona va oferir sobre La vida sexual dels emperadors romans a través de les fonts clàssiques, en el marc de l'exposició sobre El Sexe en època romana que es troba al Museu de la Beneficència de València fins al diumenge 30 d'abril. 

En acabar le van convidar a visitar la DOMVS  Marc Mayer i Giulia Baratta,  i vam rebre la seua agradable visita a l'endemà. Ens va encantar poder mostrar la nostra feina i vam gaudir amb els seus interessants comentaris i aportacions arqueològiques i històriques. Confiem en veure'ls en altres ocasions.

Aquest cap de setmana es celebrarà a Sagunt la Primera Edició del Festival de Recreacions històriques SAGVNTVM INVICTA en el qual participen grups de recreació de Lugo (Cohors III Lucensium), Zaragoza (Ludus Augustus), Tarragona (Tarraco Ludus), València (Associació napoleònica Valenciana), Club Lluita Camp de Morvedre, Saguntum Civitas, Camera Acció, Associació de colombaires de Sagunt. 

Hi ha espectacles de gladiadors, i també soldats, magistrats, senadors per recrear una època històrica determinant per a Sagunt.


Salutem plurimam!


No hay comentarios: