AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 23 de junio de 2017

MACHINA ET SHOLA Y MUCHAS MÁS COSAS....

Pese a que de momento no nos visitan alumnos, la Familia Baebia ha estado estos días muy ocupada.



Cerramos la semana anterior con la VII Jornada de puertas abiertas con la visita de un gran número de personas.





Muchas gracias a todos por venir a nuestra Domus.

Al día siguiente, domingo, abrimos el Aula para 13 valientes que grabaron en algunas dependencias de la casa Baebia. Se trata del Taller de MINICINE de Muppets&Cinema organizado por Pez en el Agua y el Casal Jove.  En este taller los alumnos de la Escola Jove de Cinema han escrito un guión que les permite viajar en el tiempo de la mano de Cicerone, Hércules, Diana y Dafne las aventuras están en Saguntum.



A su vez, el martes 20 de junio se realizó la clausura del proyecto MACHINA ET SCHOLA con la presentación de todos los trabajos realizados por los diferentes centros educativos en torno al tema de este curso, el CIRCO ROMANO. 



E incluso pudimos volver al pasado con la puesta en marcha del carro de carreras construido por el IES Eduardo Merello.




Éste es un proyecto innovador que aúna el ámbito empresarial, con ARCELORMITTAL y el educativo, en el que participan muchos institutos del municipio.







Nuestra aportación al proyecto ha sido principalmente de asesoramiento y coordinación, pero también nos hemos implicado en la redacción de paneles y la elaboración de material didáctico.





No creáis que ya hemos terminado, ahora estamos inmersos en la preparación de la V ACADEMIA SAGVNTINA que tendrá lugar del 3 al 8 de julio.


Ya os iremos contando



Malgrat que de moment no ens visiten alumnes, la Família Baebia ha estat aquests dies molt ocupada.

Vam tancar la setmana passada amb la VII Jornada de portes obertes amb la visita d'un gran nombre de persones.

Moltes gràcies a tots per venir a la nostra Domus.

A l'endemà, diumenge, vam obrir l'Aula per a 13 valents que van gravar en algunes dependències de la casa Baebia. 

Es tracta del Taller d'minicine de Muppets & Cinema organitzat per Peix a l'Aigua i al Casal Jove. En aquest taller els alumnes de l'Escola Jove de Cinema han escrit un guió que els permet viatjar en el temps de la mà de Cicerone, Hèrcules, Diana i Dafne les aventures estan en Saguntum.

A més, el dimarts 20 de juny es va realitzar la cloenda del projecte MACHINA ET SCHOLA amb la presentació de tots els treballs realitzats pels diferents centres educatius al voltant del tema d'aquest curs, el CIRC ROMÀ.

Fins i tot vam tornat al passat amb la posada en marxa del carro de carreres construït per l'IES Eduardo Merello.

Aquest és un projecte innovador que uneix l'àmbit empresarial, amb ARCELORMITTAL i l'educatiu, en el qual participen molts instituts del municipi.

La nostra aportació al projecte ha estat principalment d'assessorament i coordinació, però també ens hem implicat en la redacció de panells i l'elaboració de material didàctic.

No us penseu que ja hem acabat, ara estem immersos en la preparació de la V ACADEMIA SAGVNTINA que tindrà lloc del 3 al 8 de juliol.

Ja us anirem explicant!

Plurimam salutem!!

No hay comentarios: