AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 22 de septiembre de 2017

CUENTA ATRÁS PARA EL CURSO 2017-18/ COMPTE ENRERE PER AL CURS 2017-18

A lo largo de esta semana hemos preparado los talleres y las visitas de la semana próxima porque ya tenemos a nuestros primeros invitados a las puertas de la DOMUS. 

También subimos al foro para ver las mejoras en los accesos al castillo de Sagunto y visitar el Antiquarium,en el que se encuentran las inscripciones de algunos de nuestros familiares Baebios con intención de preparar alguna actividad nueva en un futuro.

A su vez ya se ha puesto en marcha el proyecto MACHINA ET SCHOLA que este curso se centrará en el teatro romano. Pronto os podremos contar más datos y las novedades de este año.

Hemos recibido  a nuestros dos asesores de Cultura Clásica Xavier Villaplana y Pedro Luján que trabajarán conjuntamente para promover y defender la cultura clásica en la Comunidad Valenciana.

Se ha llevado a cabo la primera jornada de la Universitat d' estiu -Sagunt Patrimoni de la Humanitat con el fin de impulsar la candidatura...entre todos se conseguirá.









Al llarg d'aquesta setmana hem preparat els tallers i les visites de la setmana vinent perquè ja tenim als nostres primers convidats a les portes de la DOMUS.

 També vam pujar al fòrum per veure les millores en els accessos al castell de Sagunt i visitar el Antiquarium, en el qual es troben les inscripcions d'alguns dels nostres familiars Baebis amb intenció de preparar alguna activitat nova en un futur. 

 A més a més, ja s'ha posat en marxa el projecte MACHINA ET SCHOLA que aquest curs es centrarà en el teatre romà. Més aviat us podrem explicar més dades i les novetats d'enguany.  


Hem rebut als nostres dos assessors de Cultura Clàssica Xavier Villaplana i Pedro Luján  que treballaran conjuntament per promoure i defensar la cultura clàssica a la Comunitat Valenciana.

S'ha dut a terme la primera jornada de la Universitat d 'estiu -Sagunt Patrimoni de la Humanitat per tal d'impulsar la candidatura ... entre tots s'aconseguirà!!.

*Fotografies de Antoni Gomez


Plurimam salutem!

No hay comentarios: