AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 8 de junio de 2018

PRÓXIMA JORNADA DE PUERTAS ABIERTAS DE LA DOMVS BAEBIA / PROPERA JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA DOMVS BAEBIA

Las visitas de esta semana han sido:

CEIP MARIA YOCASTA  del Puerto de Sagunto con sus alumnos de 3º y 4º de primaria que han hecho el taller de Baebios.


CEIP MEDITERRANI de Meliana que han realizado el taller de  Mosaicos y la visita al teatro de Sagunto.




Os anunciamos que el próximo día 16 de junio será la Clausura del XXII Festival de Teatro Grecolatino de Sagunto con la representación a las 20 horas de la comedia Tesmoforias de Aristófanes  a cargo del grupo CALIGAE de Yecla (Murcia).

Tenemos la entradas de la representación (5 euros) en la DOMVS. Podéis reservarlas con antelación y recogerlas el mismo día 16 de junio por la tarde.  

La DOMVS BAEBIA con motivo de la Clausura hará su VIII Jornada de puertas abiertas de 16 a 18 horas, daremos un paseo por las instalaciones explicando los talleres y actividades que realizamos a lo largo del curso.



Les visites d'aquesta setmana han estat:

CEIP MARIA YOCASTA del Port de Sagunt amb els seus alumnes de 3er i 4t de primària que han fet el taller de Baebis.

CEIP MEDITERRANI de Meliana que han realitzat el taller de Mosaics i la visita al teatre de Sagunt.

Us anunciem que el proper dia 16 de juny serà la Cloenda del XXII Festival de Teatre Grecollatí de Sagunt amb la representació a les 20 hores de la comèdia Tesmoforias d'Aristòfanes a càrrec del grup Caligae de Yecla (Múrcia).

Tenim la entrades de la representació (5 euros) a la DOMVS. Podeu reservar-les amb antelació i recollir-les el mateix dia 16 de juny a la vesprada.

La DOMVS BAEBIA amb motiu de la Clausura farà la seua VIII Jornada de portes obertes de 16 a 18 hores, farem una passejada per les instal·lacions explicant els tallers i activitats que realitzem al llarg del curs.


Plurimam salutem!!




No hay comentarios: