AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 7 de diciembre de 2018

YA ESTA AQUÍ LA ODISEA/ JA ESTÀ ACÍ L' ODISSEA




Comenzamos diciembre con la visita del  Colegio Nuestra Señora de Loreto de Valencia  con sus alumnos de 4 ESO y 1 BAC que han hecho el taller de Baebios y Urbs y han visitado el teatro de Sagunto.

Empezamos ahora a  reubicar todos los talleres para los próximos LVDI SAGVNTINI ya que las obras de la DOMVS BAEBIA se van dilatando... 

Esta semana se ha abierto el plazo para participar en el Concurso Odisea 2019. Inscribe a tus alumnos y disfrutarán con las pruebas.


Hoy se abre el plazo de inscripción a las II Jornadas de Enriquecimiento Curricular para alumnado excelente en lenguas clásicas.


Por nuestra parte ya hemos licenciado con honores a nuestra primera alumna de prácticas ADEIT del curso 2018-2019. Le deseamos mucha suerte en sus planes de futuro









Comencem desembre amb la visita del  Col·legi La nostra Senyora de Loreto de València  amb els seus alumnes de 4 ESO i 1 BATX que han fet el taller de Baebis i Urbs i han visitat el teatre de Sagunt.


Comencem ara a  reubicar tots els tallers per als pròxims LVDI SAGVNTINI ja que les obres de la DOMVS BAEBIA es van dilatant... 

Aquesta setmana s'ha obert el termini per a participar en el Concurs Odissea 2019. Inscriu als teus alumnes i gaudiran amb les proves.

Hui s'obri el termini d'inscripció a les II Jornades d'Enriquiment Curricular per a alumnat excel·lent en llengües clàssiques.

Per part nostra ja hem llicenciat amb honors a la nostra primera alumna de pràctiques ADEIT del curs 2018-2019. Li desitgem molta sort en els seus plans de futur.

                                                         Salutem plurimam!!


No hay comentarios: