AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 24 de mayo de 2019

CVLCITA NOVA


Durante esta semana nos han visitado los siguientes centros educativos:

IES Ramón Llull que ha realizado los talleres de Indumentaria y Cerámica.

Colegio María Inmaculada de Puerto de Sagunto que ha hecho el taller de Indumentaria y ha visitado el Museo de la Escena Grecolatina.

Sagrada Familia de Manises  que han participado en el taller de Mitos y han conocido el teatro romano de Sagunto.

IES Tierno Galván de Moncada quienes han conocido el mundo de la escritura antigua en el taller y han recorrido el teatro saguntino. 

CEIP Vicente Gaos  que se han transformado en la familia Baebia y han visitado el teatro romano.

A partir del lunes 27 de mayo tendremos en la DOMUS a vuestra disposición las entradas para la obra de clausura del festival de teatro  de Prosopon, el 15 de junio a las 20 horas en el teatro romano de Sagunto. Se representará Odisseu, una adaptación de La Odisea de Homero por Jordi Ballester.



Compartimos con vosotros una manera creativa de reciclar las camisetas dedicadas a los Ludi...como habéis podido ver, se ha convertido en un bonito almohadón que deleitará a los miembros de la Familia Baebia.




Durant aquesta setmana ens han visitat els següents centres educatius:

IES Ramón Llull que ha realitzat els tallers d'Indumentària i Ceràmica.


Colegio María Inmaculada de Port de Sagunt que ha fet el taller d'Indumentària i ha visitat el Museu de l'Escena Grecollatina.

Sagrada Familia de Manises   que han participat en el taller de Mites i han conegut el teatre romà de Sagunt.

IES Tierno Galván de Montcada els qui han conegut el món de l'escriptura antiga en el taller i han recorregut el teatre saguntí. 

CEIP Vicente Gaos  que s'han transformat en la família Baebia i han visitat el teatre romà.

A partir del dilluns 27 de maig tindrem en la DOMUS a la vostra disposició les entrades per a l'obra de clausura del festival de teatre de Prosopon, el 15 de juny a les 20 hores en el teatre romà de Sagunt. Es representarà Odisseu, una adaptació de l'Odissea d'Homer per Jordi Ballester.



Compartim amb vosaltres una manera creativa de reciclar les samarretes dedicades als Ludi...com heu pogut veure, s'ha convertit en un bonic coixí que delectarà els membres de la Família Baebia.


Plurimam salutem!


No hay comentarios: