AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

domingo, 15 de septiembre de 2019

DÍA DE LA ROMANIDAD/DIA DE LA ROMANITAT





En esta semana de lluvias y DANA hemos abierto la inscripción para las actividades en la DOMUS BAEBIA a lo largo del curso que comienza 2019-2010. 
Debemos informaros de que a pesar de los problema técnicos que aún no se han solucionado (no teníamos internet  los primeros días y seguimos sin teléfono) vuestra respuesta ha sido como siempre magnífica y apenas quedan días libres para este curso. 
Muchas gracias a todos por el apoyo fiel a nuestro proyecto.

En otro orden de cosas hemos participado en la celebración del Día de la Romanidad en Sagunto con la realización de una visita guiada por la DOMUS este sábado 14 de septiembre a las 18 horas a la que han asistido unas 50 personas. Gracias a ellos por venir a a Amelia Vela de La Llar dels Déus, alma mater de esta iniciativa por la organización de tantos e interesantes eventos durante todo el mes.


La semana próxima se celebrará en Sagunto el Certamen Nacional de Teatro Grecolatino Escolar, por lo que el viernes 20 de septiembre habrá representaciones en el teatro romano de tragedias y comedias griegas y latinas desde las 9 de la mañana. 
Es una estupenda oportunidad de disfrutar de teatro clásico y de apoyar a los grupos de teatro de los centros educativos que destacan por su buen hacer y profesionalidad.

 En aquesta setmana de pluges i DANA hem obert la inscripció per a les activitats en la DOMUS BAEBIA al llarg del curs que comença 2019-2010.

 Hem d'informar-vos que malgrat els problema tècnics que encara no s'han solucionat (no teníem internet  els primers dies i seguim sense telèfon) la vostra resposta ha sigut com sempre magnífica i a penes queden dies lliures per a aquest curs.
 Moltes gràcies a tots pel suport fidel al nostre projecte.

En un altre ordre de coses hem participat en la celebració del Dia de la Romanitat a Sagunt amb la realització d'una visita guiada per la DOMUS aquest dissabte 14 de setembre a les 18 hores a la qual han assistit unes 50 persones. Gràcies a ells per vindre a a Amelia Vela de la Llar dels Déus, alma mater d'aquesta iniciativa per l'organització de punts i interessants esdeveniments durant tot el mes.


La setmana pròxima se celebrarà a Sagunt el Certamen Nacional de Teatre Grecollatí Escolar, per la qual cosa el divendres 20 de setembre hi haurà representacions en el teatre romà de tragèdies i comèdies gregues i llatines des de les 9 del matí.

És una estupenda oportunitat de gaudir de teatre clàssic i de donar suport als grups de teatre dels centres educatius que destaquen pel seu bon fer i professionalitat.


Plurimam salutem!!

No hay comentarios: