ABIERTA LA INSCRIPCIÓN CURSO 2021-22/ OBERTA LA INSCRIPCIÓ CURS 2021-22

viernes, 11 de octubre de 2019

EVGE!!!

Aquesta setmana una mica més curta, hem rebut als següents centres educatius: 

CEIP CERVANTES,, amb els seus alumnes de 1r, 2n i 3r que han fet els tallers de Mosaic i Higiene i han visitat els jaciments arqueològics de Sagunt.

CEIP JUAN ESTEVE,, d'Albal que han fet el taller de mites i la visita al teatre.

La setmana pròxima tindrem molts esdeveniments, si us animeu, us comptem:


Dimarts que ve, 15 d'octubre a les 19,30 h a la Sala de Mapes de la Facultat de Filologia de València comença el Seminari Permanent de la SEEC València - Castelló amb la conferència del prof. Aurelio Bermejo, el creador del Festival de Teatre Grecollatí de Segóbriga, origen de tot el conjunt de festivals que tant han fet per la difusió del nostre món clàssic.


El dimecres 16 d'octubre es presentarà a les 19 h a la biblioteca del Museu de Prehistòria de València el llibre FAKE NEWS de Néstor F. Marqués.
Per a acabar la setmana clàssica, el dijous 17 d'octubre es presentarà el llibre d'Esteban Bérchez i Jorge Tárrega titulat L'oratòria en l'Antiga Roma en la llibreria Tirant lo Blanc a les 19, 30 h.


Us recordem que el dissabte 26 d'octubre celebrarem a Sagunt la XVII Jornada de Cultura Clàssica, dedicada a les Muses i les belles arts. Ocasió d'aprendre, gaudir i de retrobar-se amb companys.  No us ho podeu perdre!!


Esta semana un poco más corta, hemos recibido a los siguientes centros educativos: 

CEIP CERVANTES, con sus alumnos de 1º, 2º y 3º que han hecho los talleres de Mosaico e Higiene y han visitado los yacimientos arqueológicos de Sagunto.

CEIP JUAN ESTEVE, de Albal que han hecho el taller de mitos y la visita al teatro.

La semana próxima tendremos muchos eventos, si os animáis, os contamos:


El próximo martes 15 de octubre a las 19,30 h en la Sala de Mapas de la Facultad de Filología de Valencia comienza el Seminario Permanente de la SEEC Valencia- Castellón con la conferencia del prof. Aurelio Bermejo, el creador del Festival de Teatro Grecolatino de Segóbriga, origen de todo el conjunto de festivales que tanto han hecho por la difusión de nuestro mundo clásico.El miércoles 16 de octubre se presentará a las 19 h en la biblioteca del Museo de Prehistoria de Valencia el libro FAKE NEWS de Néstor Marqués.


Para terminar la semana clásica, el jueves 17 de octubre se presentará el libro de Esteban Bérchez y Jorge Tárrega titulado La oratoria en la Antigua Roma en la librería Tirant lo Blanc a las 19, 30 h.

Os recordamos que el sábado 26 de octubre celebraremos en Sagunto la XVII Jornada de Cultura Clásica, dedicada a las Musas y las bellas artes. Ocasión de aprender, disfrutar y de reencontrarse con compañeros.  ¡¡No os lo podéis perder!!


Plurimam salutem!!No hay comentarios: