AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 29 de enero de 2021

TABELLA GRATTIAE MAXIMILLAE II ET DIES NATALIS !!

Esta semana hemos recibido varios grupos de 1º ESO del IES EL CLOT de Sagunt que han hecho los talleres de Cerámica griega y Mosaico junto a la visita a los yacimientos Via Porticus y Domus dels Peixos.



Continuamos con la segunda tablilla de Grattia Maximilla en formato virtual, Tabella Grattiae Maximillae II 

Ahora sobre la jornada diaria y todas las actividades cotidianas que realiza la familia Baebia, así como los instrumentos de medida del tiempo que se conocían. Conoceremos en qué emplean su tiempo los diferents miembros de la familia Baebia a través de textos y de actividades interactivas.



Estamos de enhorabuena pues el 30 de enero cumpliremos ya 13 años con vosotros centrándonos en el trabajo de divulgar la cultura clásica y crear materiales didácticos útiles para el aula.

 Agradecemos  el apoyo y respaldo recibido que nos permite continuar día a día.



GRATIAS PLURIMAS!!!


Aquesta setmana hem rebut diversos grups d'1 ESO de l' IES EL CLOT de Sagunt  de Sagunt que han fet els tallers de Ceràmica grega i Mosaic al costat de la visita als jaciments Via Porticus i Domus dels Peixos.

Continuem amb la segona tauleta de Grattia Maximilla en format virtual, Tabella Grattiae Maximillae II.  




Ara sobre la jornada diària i totes les activitats quotidianes que realitza la família Baebia, així com els instruments de mesura del temps que es coneixien. Coneixerem en què empren el seu temps els diferents membres de la família Baebia a través de textos i d'activitats interactives.

Estem d'enhorabona perquè el 30 de gener complirem ja 13 anys amb vosaltres centrant-nos en el treball de divulgar la cultura clàssica i crear materials didàctics útils per a l'aula. 
Us agraïm  el suport i suport rebut que ens permet continuar dia a dia.


                                                          GRATIAS PLURIMAS!!!

PLURIMAM SALUTEM!!

No hay comentarios: