AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 12 de febrero de 2021

TABELLA GRATTIAE MAXIMILLAE IV


Las visitas de esta semana han sido:

IES CAMP DE MORVEDRE que han recorrido todos los lugares arqueológicos de Sagunto: la Via Porticus, la Domus dels Peixos, el  teatro y el Foro.

IES EL CLOT quienes tras hacer el taller de Cerámica griega, visitaron la Via Porticus y la Domus dels Peixos

Os presentamos hoy la IV tablilla de Grattia Maximilla ahora centrada en la magia y las supersticiones en el mundo antiguo, desde los pequeños gestos y objetos de protección, como la bulla, hasta la magia negra y las defixiones.  
Como ya sabéis está en formato on line con actividades interactivas para poder hacerlas directamente desde el ordenador.
Esperamos que os guste

Además os queremos recordar que sigue abierto el plazo hasta el 19 de marzo para la inscripción en el Concurso Odisea. En esta ocasión el tema será la salud y la enfermedad en Grecia y Roma. Podéis consultar las bases en este enlace






Les visites d'aquesta setmana han sigut:

IES CAMP DE MORVEDRE, que han recorregut tots els llocs arqueològics de Sagunt: la Via Porticus, la Domus dels Peixos, el teatre i el Fòrum.

IES EL CLOT, després de fer el taller de Ceràmica grega, van visitar la Via Porticus i la Domus dels Peixos

Us presentem hui la IV tauleta de Grattia Maximilla ara centrada en la màgia i les supersticions en el món antic, des dels xicotets gestos i objectes de protecció, com la gatzara, fins a la màgia negra i les defixiones. 
Com ja sabeu està en format en línia amb activitats interactives per a poder fer-les directament des de l'ordinador.

Esperem que us agrade

A més us volem recordar que segueix obert el termini fins al 19 de març per a la inscripció en el Concurs Odissea. En aquesta ocasió el tema serà la salut i la malaltia a Grècia i Roma. Podeu consultar les bases en aquest enllaç

Salutem plurimam!!



No hay comentarios: