AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 26 de febrero de 2021

TABELLA GRATTIAE MAXIMILLAE VI

 


Esta semana os presentamos la Tabella VI dedicada a la vestimenta en el mundo romano. Grattia nos contará la importancia de la indumentaria como diferenciador  de la sociedad romana. Veremos cómo van vestidos los hombres y las mujeres según su clase social.

Confiamos en que os sea de utilidad ene la aula. Aquí tenéis el enlace a la TABELLA GRATTIAE MAXIMILLAE en castellano

Aprovechamos para comentaros que el CEFIRE de Sagunto  ha preparado un curso on line "Los Ludi Saguntini virtuales de abril de 2021: una propuesta para trabajar con tu alumnado" que se llevará a cabo, la primera sesión el 9 de marzo y la segunda el 3 de mayo de 16 a 20 h.

¡Os animamos a participar!



Aquesta setmana us presentem la Tabella VI dedicada a la vestimenta en el món romà. Grattia ens comptarà la importància de la indumentària com a diferenciador de la societat romana. Veurem com van vestits els homes i les dones segons la seua classe social.

Confiem que us siga d'utilitat ena l'aula. Ací teniu l'enllaç a la TABELLA GRATTIAE MAXIMILLAE en valencià

Aprofitem per a comentar-vos que el CEFIRE de Sagunt ha preparat un curs en línia "Els Ludi Saguntini virtuals d'abril de 2021: una proposta per a treballar amb el teu alumnat" que es durà a terme, la primera sessió el 9 de març i la segona el 3 de maig de 16 a 20 h.

Us animem a participar!

No hay comentarios: