AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

miércoles, 7 de abril de 2021

BONA VESPRADA!!!! À PUNT

 Ayer 6 de abril tuvimos la oportunidad de participar en directo en el programa Bona Vesprada de À Punt dedicado a dar a conocer la ciudad de Sagunt en sus muchos y diferentes atractivos turísticos, históricos, gastronómicos, educativos y culturales.

Pudimos mostrar parte de nuestro trabajo en clave de humor con la gran ayuda de Xavi Villaplana del CEFIRE de Sagunt. Aquí podéis ver el video de nuestro momento televisivo, ya veis que tenemos un gran futuro en las artes escénicas....



Aquí el enlace a la primera parte del programa donde aparecen Prosopon, el grupo teatral Komos, representantes de entidades culturales y también empresas vinculadas con el desarrollo turístico de la ciudad como el horno La Melica, La llar dels déus y La taberna de la Serp, además Celia Peris y José Lluesma como guías locales. 

Gracias al programa Bona Vesprada por acordarse de nosotros y permitirnos dar visibilidad a nuestro trabajo en  la divulgación de la cultura clásica en Sagunto. 

Ahir 6 d'abril vam tindre l'oportunitat de participar en directe en el programa Bona Vesprada d'À Punt dedicat a donar a conéixer la ciutat de Sagunt en els seus molts i diferents atractius turístics, històrics, gastronòmics, educatius i culturals.

Vam poder mostrar part del nostre treball en clau d'humor amb la gran ajuda de Xavi Villaplana del CEFIRE de Sagunt. Ací podeu veure el vídeo del nostre moment televisiu, ja veieu que tenim un gran futur en les arts escèniques....


Ací l'enllaç a la primera part del programa on apareixen Prosopon, el grup teatral Komos, representants d'entitats culturals i també empreses vinculades amb el desenvolupament turístic de la ciutat com el forn La Melica, La llar dels déus i La taverna de la Serp, a més Celia Peris i José Lluesma, com a guies locals.

Gràcies al programa Bona Vesprada per recordar-se de nosaltres i permetre'ns donar visibilitat al nostre treball en la divulgació de la cultura clàssica a Sagunt.

                                                                         Salutem plurimam!


No hay comentarios: