AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 3 de diciembre de 2021

DECEMBRI

 



Esta semana hemos recibido a los siguientes centros educativos:

- COLEGIO MARIANISTAS de Alboraya que realizaron los talleres de mosaico romanos y cerámica griega, además de visitar los yacimientos de la Via del Portico y la Domus dels Peixos.

- IES BROCH I LLOP de Villareal que participaron en los talleres de mosaico romano e higiene, además nos visitaron un grupo de alumnos y profesores Erasmus de Italia, Grecia y Turquía, con quienes hicimos el taller de Mosaico y conocieron los yacimientos de la Via Porticus y la Domus dels Peixos

-CEIP CARLES SALVADOR que han hecho el taller de Un dia con Baebia Fulvia y han recorrido  el teatro romano

- CEE SANT CRISTÒFOL de Sagunto que han hecho el taller de Higiene y han conocido la Via Porticus y la Domus dels Peixos.

Os recordamos que para el año 2022 hemos elaborado un calendario sobre Hércules  y sus doce trabajos, KALENDARIVM MMXXII con los textos en latín extraídos de las Fabulae faciles de Ritchie. Además hemos incluido actividades interactivas de cada uno de los trabajos, así como generales de repaso de todos ellos. Si estáis intersados podeis ver más información en este enlace

Confiamos en que sea de vuestro agrado.

En este enlace podéis hacer vuestra solicitud de compra

Precio 10 euros (más gastos de envío)

Plurimam salutem




Aquesta setmana hem rebut als següents centres educatius:

- COL·LEGI MARIANISTES d'Alboraia els quals van realitzar els tallers de mosaic romans i ceràmica grega, a més de visitar els jaciments de la Via del Pòrtic i la Domus dels peixos.

- IES BROCH I LLOP de Vila- real que van participar en els tallers de mosaic romà i higiene, a més ens van visitar un grup d'alumnes i professors Erasmus d'Itàlia, Grècia i Turquia, amb  qui vam fer el taller de Mosaic i van conéixer els jaciments de la Via del Pòrtic i la Domus dels peixos.

-CEIP CARLES SALVADOR que han fet el taller d'Un dia amb Baebia Fulvia i han recorregut el teatre romà.

- CEE SANT CRISTÒFOL de Sagunt que han fet el taller d'Higiene i han conegut la Via del Pòrtic i la Domus dels peixos.

Us recordem que per a l'any 2022 hem elaborat un calendari sobre Hèrcules i els seus dotze treballs, KALENDARIVM MMXXII amb els textos en llatí extrets de les Fabulae faciles de Ritchie. A més hem inclòs activitats interactives de cadascun dels treballs, així com generals de repàs de tots ells. Si esteu interessats podeu veure més informació en aquest enllaç.

Confiem que siga del vostre grat.

En aquest enllaç podeu fer la vostra sol·licitud de compra.


Preu 10 euros (més despeses d'enviament).

                                                                  Plurimam salutem!                         


No hay comentarios: