AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

miércoles, 12 de enero de 2022

Feliz Navidad 2021


Despedimos el año 2021 con la visita del instituto de Valencia

 IES JUAN DE GARAY que han hecho los talleres de Cerámica y Hércules.

Además en esa semana hemos recibido varios regalos que nos han alegrado mucho, os contamos:

-ha sido publicado en el Levante el articulo sobre la donación que Mercedes Ovejas y su instituto el IES Nou d'octubre de Carlet han hecho a la DOMUS, una colección de réplicas de cerámica griega y de monedas romanas hechas con impresoras 3D, que nos permite disfrutar de un magnífico material inclusivo.



- El Ayuntamiento de Sagunto ha cedido a cada centro educativo de la localidad un medidor de CO2 para medir la calidad del aire y la concentración del CO2 como instrumento complementario para ayudar a disminuir el riesgo de contagio y añadir condiciones de seguridad en las aulas.



- y la postal de nuestras diseñadoras preferidas Tandem Comunicación SL!!



Salutem plurimam




Acomiadem l'any 2021 amb la visita de l'institut de València  IES JUAN DE GARAY que han fet els tallers de Ceràmica i Hèrcules.

A més en aqueixa setmana hem rebut diversos regals que ens han alegrat molt, us comptem:

-ha sigut publicat en el Llevant l'articule sobre la donació que Mercedes Ovejas i el seu institut l'IES Nou d'octubre de Carlet han fet a la DOMUS, una col·lecció de rèpliques de ceràmica grega i de monedes romanes fetes amb impressores 3D, que ens permet gaudir d'un magnífic material inclusiu.

- L'Ajuntament de Sagunt ha cedit a cada centre educatiu de la localitat un mesurador de CO₂ per a mesurar la qualitat de l'aire i la concentració del CO₂ com a instrument complementari per a ajudar a disminuir el risc de contagi i afegir condicions de seguretat a les aules.

- i la postal de les nostres dissenyadores preferides Tandem Comunicació SL!!


No hay comentarios: