AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 23 de septiembre de 2022

SETMANA MARINERA



Aquesta vesprada i demà al matí es durà a terme  una Jornada organitzada pel CEFIRE de Sagunt sobre els Ports Romans, en concret sobre el Grau Vell. 

Serà una jornada molt interessant perquè, de la mà de grans experts, descobrirem les meravelles ocultes del port romà saguntí, visitant les instal·lacions del conjunt defensiu i portuari. A més podrem gaudir de la brisa marina i l'aroma de la mar.

Aquesta setmana de nou la mar ha sigut el protagonista, perquè el dilluns visitarem una de les aules didàctiques creades per la Conselleria d'Educació, en concret, l'aula dedicada a la figura de Carmelina Sánchez Cutillas en la preciosa Altea. Està situada en la costa Blanca, amb unes vistes precioses i unes instal·lacions privilegiades. Tot un luxe!




Bon cap de setmana!

Esta tarde  y mañana por la mañana se va a  llevar a cabo una Jornada organizada por el CEFIRE de Sagunt sobre los Puertos Romanos, en concreto sobre el Grau Vell

Será una jornada muy interesante pues, de la mano de grandes expertos, descubriremos las maravillas ocultas del puerto romano saguntino, visitando las  instalaciones del conjunto defensivo y portuario. Además podremos disfrutar de la brisa marina y el aroma del mar.

Esta semana de nuevo el mar ha sido el protagonista, pues el lunes visitamos una de las aulas didácticas creadas por la Conselleria de Educación, en concreto, el aula dedicada a la figura de Carmelina Sánchez Cutillas en la preciosa Altea.  Está situada en la costa Blanca, con unas vistas preciosas y unas instalaciones privilegiadas. ¡Todo un lujo!

Feliz fin de semana

Plurimam salutem!


No hay comentarios: