AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 11 de noviembre de 2022

PREMI ALS TALLERS DELS LVDI SAGVNTINI!!

Aquesta setmana en la qual sembla que la tardor ha arribat finalment amb les pluges, hem rebut als següents centres educatius

IES EL CABANYAL  amb els seus alumnes d'1er i 2n d'ESO amb els qui hem fet els tallers d'Urbs i Ceràmica i han visitat el teatre romà se Sagunt.

LA SALLE BENICARLÓ que han participat en els tallers de Militaria i Hores i Dies.

CEIP L'ERMITA d'1er cicle de primària que han realitzat els tallers de Cuina i Ceràmica.

Ens sentim molt honrats de comunicar-vos que El Periódico de Aquí- Camp de Morvedre en la seua XI Edició de premis ha atorgat en la categoria d'Educació el premi als tallers de Ludere et Discere en els LVDI SAGVNTINI.

Dimecres que ve 23 de novembre es farà lliurament de tots els premis en el Centre Comercial L' Epicentre. 

És un reconeixement al treball i la dedicació que des de fa ja 25 anys realitzem.




Des que Enrique Martínez amb el seu taller de Mitologia va iniciar aquesta aventura clàssica que ens ha portat fins hui amb més de 12 tallers, 10 spatia, l'aula didàctica DOMVS BAEBIA i la consolidació dels LVDI com un model internacional de didàctica de la cultura clàssica.




Esta semana en la que parece que el otoño ha llegado finalmente con las lluvias hemos recibido a los siguientes centros educativos

IES EL CABANYAL con sus alumnos de 1 y 2 de ESO con quienes hemos hecho los talleres de Urbs y Cerámica y han visitado el teatro romano se Sagunto.

LA SALLE BENICARLÓ que han participado en los talleres de Militaria y Horas y Días.

CEIP L'ERMITA de 1 ciclo de primaria que han realizado los talleres de Cocina y Cerámica.

Nos sentimos muy honrados de comunicaros que El Periódico de Aquí Camp de Morvedre en su XI Edición de premios ha otorgado en la categoría de Educación el premio a los talleres de Ludere et Discere en los LVDI SAGVNTINI.

El próximo miércoles 23 de noviembre se hará entrega de todos los premios en el Centre Comercial L' Epicentre.  Es un reconocimiento al trabajo y la dedicación que desde hace ya 25 años venimos realizando. 

Desde que Enrique Martínez con su taller de Mitología inició esta aventura clásica que nos ha llevado hasta hoy con más de 12 talleres, 10 spatia, el aula didáctica DOMVS BAEBIA y la consolidación de los LVDI como un modelo internacional de didáctica de la cultura clásica.


Salutem plurimam!



No hay comentarios: