AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 28 de abril de 2023

VENERIS DIES



Equip DOMUS BAEBIA als LUDI

Va arribar l'últim dia dels LUDI SAGUNTINI MMXXIII, en la DOMUS tot són nervis preparant la Pompa en homenatge al nostre pater Enrique Martínez Cossent, van arribant els participants, les ballarines, i en una espiral de vestits, imperdibles, i cintes arriba el moment d'eixir de la DOMUS. Mentre en la plaça han estat realitzant les últimes activitats amb els tallers en Nunc latine. Podeu veure les imatges del dia, ací i ací

No obstant això aquesta expectació i nervis ha rebut un terrible colp que ha suposat l'anul·lació de la representació teatral i el final abrupte de la setmana de la cultura clàssica a Sagunt.

Des d'ací volem expressar les nostres condolences a família i amics, i agrair a tots organització, ambulàncies, bombers, policia, i assistents la seua total implicació i comprensió.





Llegó el último día de los LUDI SAGUNTINI MMXXIII, en la DOMUS todo son nervios preparando la Pompa en homenaje a nuestro pater Enrique Martínez Cossent, van llegando los participantes, las bailarinas, y en una espiral de vestidos, imperdibles, y cintas llega el momento de salir de la DOMUS. Mientras en la plaza han estado realizando las últimas actividades con los talleres en Nunc latine. Podéis ver las imágenes del día, aquí y aquí

Sin embargo esta expectación  y nervios ha recibido un terrible golpe  que ha supuesto la  anulación de la representación teatral y el final abrupto de la semana de la cultura clásica en Sagunto.

Desde aquí queremos expresar nuestras condolencias a familia y amigos, y agradecer a todos organización, ambulancias, bomberos, policía, y asistentes su total implicación y comprensión.


Salutem plurimam!

No hay comentarios: