AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 9 de junio de 2023

CLOENDA XXVI FESTIVAL DE TEATRE GRECOLLATÍ DE SAGUNT





Aquesta setmana hem rebut els següents centres educatius:

COLEGIO SANTA MARÍA MARIANISTA, ALBORAIAque han participat en el taller de Mites i han visitat el teatre romà de Sagunt. 

IES FRANCESC RIBALTA, CASTELLÓ DE LA PLANA,  que han realitzat els tallers de Noces i Cuina romana.

 IES LA MURTA, ALZIRA, que han fet els tallers de Mosaic, Ceràmica, Militaria i la visita al Museu de l'Escena Grecollatina.

CEIP CRONISTA CHABRET, SAGUNT,amb els seus alumnes de tercer cicle que han fet diferents activitats segons nivell. Uns joieria i Museu de Sagunt i els altres Ceràmica grega i visita als jaciments. 

Des de la SEEC de València i Castelló ens arriba la invitació a un acte homenatge als docents jubilats des del 2019, així com el lliurament de PREMIS 2023 en les categories de MÓN CLÀSSIC, ARS BREVIS, i HÈRACLES. Se celebrarà el dia 22 de juny a les 18 hores a la Sala Palmireno de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.



A més a més, aprofitem per a anunciar-vos que el proper 17 de juny a les 20 h es farà a l'auditori Joaquín Rodrigo (Plaça Cronista Chabret , 6 ,Sagunt)  la cloenda del XXVI Festival de Teatre Grecollatí de Sagunt, amb l'obra de Terenci, La Suegra del grup de teatre Clípeo de Mèrida. La representació serà in memoriam d’Enrique Gil Sanz.


Animeu-vos!






 COLEGIO SANTA MARÍA MARIANISTA, ALBORAIA, quienes han participado en el taller de Mitos  y han visitado el teatro romano de Sagunto. 

IES FRANCESC RIBALTA, CASTELLÓ DE LA PLANA, que han relaizado los talleres de Boda y Cocina romana.

 IES LA MURTA, ALZIRA,  que han hecho los talleres de Mosaico, Cerámica, Militaria y la visita al Museo de la Escena Grecolatina.

CEIP CRONISTA CHABRET, SAGUNT, con sus alumnos de tercer ciclo que han hecho diferentes actividades según nivel. Unos joyeria y Museo de Sagunto y los otros Cerámica griega y visita a los yacimientos. 


Desde la SEEC de Valencia y Castellón nos llega la invitación a un acto homenaje a los docentes jubilados desde el 2019, así como la entrega de PREMIOS 2023 en las categorias de MUNDO CLÁSICO, ARS BREVIS, y HERACLES. Se celebrará el día 22 de junio a las 18 horas a la Sala Palmireno de la Facultad de Geografía e Historia de la Universitat de València.

Además, aprovechamos para anunciaros que el próximo 17 de junio a las 20 h se hará en el auditorio Joaquín Rodrigo (Plaza Cronista Chabret , 6 ,Sagunto) la clausura del XXVI Festival de Teatro Grecolatino de Sagunto, con la obra de Terencio, La Suegra del grupo de teatro Clípeo de Mérida. 
La representación será in memoriam de Enrique Gil Sanz.


¡Animaos!

Salutem plurimam!!

No hay comentarios: