AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 12 de abril de 2024

TOT EN MARXA/TODO EN MARCHA

Setmana intensa de preparatius per als LVDI SAGVNTINI, desmuntant la  DOMVS BAEBIA per a acollir a milers d'alumnes que vindran en esta pròxima edició dels LVDI SAGVNTINI MMXXIV, perquè us feu una idea del volum de materials, vestits, jocs, etc que es mobilitzen estos dies us deixem unes imatges de com està l'entrada de la Domus. 

Gràcies a Lorenzo que ens ajuda en tot este trasllat!




També s'ha publicat ja la XX REVISTA SAGUNTINA amb articles d'interés sobre el món clàssic en edició digital. Una bona lectura amb idees i suggeriments per al treball en classe.

Us esperem en els LUDI SAGVNTINI 2024!

Semana intensa de preparativos para los LVDI SAGVNTINI, desmontando la DOMVS BAEBIA para acoger a miles de alumnos que vendrán en esta próxima edición de los LUDI SAGUNTINI MMXXIV, para que os hagais una idea del volumen de materiales, vestidos, juegos, etc que se movilizan estos dias os dejamos unas imágenes de cómo está la entrada de la Domus. 

¡Gracias a Lorenzo que nos ayuda en todo este traslado!




 
También se ha publicado ya la XX REVISTA SAGUNTINA con artículos de interés sobre el mundo clásico en edición digital. Una buena lectura con ideas y sugerencias para el trabajo en clase

¡Os esperamos en los LUDI SAGVNTINI 2024!

Salutem plurimam!

No hay comentarios: