AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 12 de mayo de 2017

LLEGAN LOS IDVS DE MAYO/ ARRIBEN ELS IDVS DE MAIG

Durante esta semana de mayo han visitado la DOMVS BAEBIA los siguientes centros educativos:

IES TULELL de Alzira que ha venido dos días con sus alumnos de 1º ESO que han hecho los talleres de Indumentaria y Mitos

COLEGIO LA SALLE de Benicarló que han realizado los talleres de Gladiadores y Baebios.




COLEGIO NTRA SRA DEL ROSARIO de Valencia quienes han hecho el taller de Escritura y han visitado el teatro de Sagunto.

El lunes por la tarde acudimos a la presentación del libro de María Engracia Muñoz en el centro Cultural de Picanya, Animales in Harena. Disfrutamos mucho con la original presentación de su  trabajo y con la colaboración de los alumnos del instituto junto a su profesor Mario Díaz.






También hemos adelantado el proyecto ARCELORMITTAL,  MACHINA ET SCHOLA que realizamos con otros centros educativos del Puerto de Sagunto y de Sagunto en torno al circo romano, fijando la clausura de este tema para finales de junio. El ámbito elegido para el curso próximo es el de teatro romano. 





Durant aquesta setmana de maig han visitat la DOMVS BAEBIA els següents centres educatius: 

IES TULELL d'Alzira que ha vingut dos dies amb els seus alumnes de 1r ESO que han fet els tallers d'Indumentària i Mites.

COL·LEGI LA SALLE de Benicarló que han realitzat els tallers de Gladiadors i Baebis

COL.LEGI NTRA SRA DEL ROSARI de València que han fet el taller d'Escriptura i han visitat el teatre de Sagunt. 

Dilluns per la vesprada vam acudir a la presentació del llibre de Maria Engracia Muñoz al centre Cultural de Picanya, Animals in Harena. Vam gaudir molt amb l'original presentació del seu treball i amb la col·laboració dels alumnes de l'institut conjuntament al  seu professor Mario Díaz.


També hem avançat en el projecte ARCELORMITTAL, MACHINA ET SCHOLA que realitzem amb altres centres educatius del Port de Sagunt i de Sagunt al voltant del circ romà, fixant la clausura d'aquest tema per a finals de juny. L'àmbit triat per al curs vinent és el de teatre romà.


Salutem plurimam!!


No hay comentarios: