AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 15 de septiembre de 2017

AGENDA COMPLETA

Seguimos haciendo encaje de bolillos con vuestras solicitudes de visita. 

Cada año nos resulta más difícil encajar todas las solicitudes, bien porque sois más los centros interesados en conocernos o bien porque queréis volver a visitarnos, pero lamentablemente no podemos estirar los días.... y ya tenemos la ¡¡agenda completa!!

Hemos hecho una lista de espera con todos aquellos que os habéis quedado sin fecha por si hay bajas o cambios de última hora.

Sentimos mucho no poder recibiros a todos y os agradecemos muy sinceramente vuestra confianza en la Familia Baebia.


Gratias vobis agimus!!!

Comentaros que contaremos en este primer cuatrimestre con la gran ayuda de alumnos de prácticas de ADEIT de Filología Clásica y de Geografía e Historia de Valencia y Castellón. 

Os presentaremos a los nuevos miembros de la familia Baebia según vayan incorporándose.

Próximamente hay algunas citas importantes que debéis conocer:

-20 y 21 de septiembre  se celebrará UNIVERSITAT D'ESTIU SAGUNT. PATRIMONI DE LA HUMANITAT, una iniciativa de la Universidad de Valencia, la Diputación de Valencia y ayuntamiento de Sagunto. Las dos jornadas se realizarán en el  centro Mario Monreal y cuentan con la participación de personas relevantes en la investigación histórica, instituciones culturales y política. La inscripción es gratuita y la Universidad de Valencia expedirá certificados de asistencia.




-el miércoles  4 de octubre a las 18 h en la UJI habrá una conferencia de inicio de curso académico. Estará a cargo del grupo "Galatea" formado por Dª Mª Teresa Cases, Dª Mª Teresa Beltrán y Dª Mercedes García, con este interesante planteamiento 


Reseteándonos en HD


- y el sábado 21 de octubre la XV Jornada de Cultura Clásica en Sagunt en homenaje a Mercedes Madrid. Os podéis inscribir en este enlace.


Como veis,...son muchos los eventos



Seguim treballant pero poder acoplar totes les vostres sol·licituds de visita. 

Cada any ens resulta més difícil encaixar totes les sol·licituds, bé perquè sou més els centres interessats en conèixer-nos o bé perquè voleu tornar a visitar-nos, però lamentablement no podem estirar els dies .... i ja tenim l 'agenda completa !! 

Hem fet una llista d'espera amb tots aquells que us heu quedat sense data per si hi ha baixes o canvis d'última hora. 

Sentim molt no poder rebre-a tots i us agraïm molt sincerament la vostra confiança en la Família Baebia 

Gratias vobis agimus !!!


Comentar-vos que comptarem en aquest primer quadrimestre amb la gran ajuda d'alumnes de pràctiques de ADEIT de Filologia Clàssica i de Geografia i Història de València i Castelló. 


Us presentarem als nous membres de la família Baebia segons vagin incorporant. 

Properament hi ha algunes cites importants que heu de conèixer: 

-20 i 21 de setembre se celebrarà UNIVERSITAT D'ESTIU SAGUNT. PATRIMONI DE LA HUMANITAT, una iniciativa de la Universitat de València, la Diputació de València i Ajuntament de Sagunt.
 Les dues jornades es realitzaran al centre Mario Monreal i compten amb la participació de persones rellevants en la investigació històrica, institucions culturals i política. La inscripció és gratuïta i la Universitat de València expedirà certificats d'assistència. 

-el dimecres 4 d'octubre a les 18 ha la UJI hi haurà una conferència d'inici de curs acadèmic. Estarà a càrrec del grup "Galatea" format per la Sra Mª Teresa Cases, Sra Mª Teresa Beltrán i Dª Mercedes García, amb aquest interessant plantejament 


Resetejant-nos en HD 



 - i el dissabte 21 d'octubre el XV Jornada de Cultura Clàssica a Sagunt en homenatge a Mercedes Madrid. Us podeu inscriure en aquest enllaç. Com veieu, ... són molts els esdeveniments


Plurimam salutem!




No hay comentarios: