AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 19 de octubre de 2018

PLVIT !!!!

Tras los idus de octubre hemos recibido la visita de estos centros:

 IES MOLÍ DEL SOL quienes han hecho los  talleres de Indumentaria y Escritura.

COLEGIO LA SALLE  de Benicarló que ha realizado los talleres de Escritura y Baebios.







Debido a las lluvias torrenciales previstas en nuestra zona y a la suspensión de las clases,  los dos centros educativos que iban a visitarnos jueves y viernes han suspendido su visita por precaución, así que esta semana hemos tenido menos grupos.

En los próximos días hay en Sagunto varias citas importantes:


Este domingo 21 de octubre a las 19 horas  se proyectará en el centro Mario Monreal de Sagunto el documental "La mujer en Carthago Nova" del director Antonio Alpañez y el guionista Francisco González Lirón, con nuestra colaboración en el asesoramiento,  vestuario y atrezzo.





El lunes 22 de octubre  a las 18 h, la escritora y amiga Isabel Barceló presentará su libro MUJERES DE ROMA en la Domus Atilia, calle de la Rosa, 14 de Sagunt. 




¡Os esperamos!


Després dels  Idus d'octubre hem rebut la visita d'aquests centres:

 IES MOLÍ DEL SOL  que han fet  els tallers d'Indumentària i Escriptura.

COL·LEGI  LA SALLE  de Benicarló que ha realitzat els tallers d'Escriptura i Baebis.


A causa de les pluges torrencials previstes en nostra zona i a la suspensió de les classes, els dos centres educatius que anaven a visitar-nos dijous i divendres han suspés la seua visita per precaució, així que aquesta setmana hem tingut menys grups.
En els pròxims dies hi ha a Sagunt diverses cites importants:


Aquest diumenge 21 d'octubre a les 19 hores  es projectarà en el centre Mario Monreal de Sagunt el documental "La dona a Carthago Nova" del director Antonio Alpañez i el guionista Francisco González Lirón, amb la nostra col·laboració en l' assessorament, vestuari i atrezzo.


El dilluns 22 d'octubre  a les 18 h, l'escriptora i amiga Isabel Barceló presentarà el seu llibre MUJERES DE ROMA  a la Domus Atilia, carrer de la Rosa, 14 de Sagunt. 



Us esperem!

Plurimam salutem!

No hay comentarios: