AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 16 de noviembre de 2018

NOVEMBRIBUS IDIBUS





Esta semana hemos recibido a los siguientes centros educativos:

IES PORCAR, de Castellón que han hecho el taller de Indumentaria y la representación del Juicio de Paris en el teatro romano de Sagunto.

IES JOANOT MARTORELL que han participado en el taller de Mitos y han visitado el teatro saguntino.

IES LUIS VIVES  quienes realizaron el taller de Cerámica griega y la visita a los yacimientos de VIA PORTICUS y Domus dels Peixos.

IES RAFELBUNYOL que han conocido los rituales de fundación de una ciudad romana en el taller URBS y han visitado la VIA PORTICUS y Domus dels Peixos.

El martes por la noche  en el programa "Página 2" entrevistaron a Santiago Posteguillo autor de de "Yo, Julia", Premio Planeta 2018, un relato sobre una de las mujeres más poderosas de la historia del Imperio romano, Julia Domna. 

La grabación se hizo unas semanas antes en el teatro romano y nos pillaron con el IES EL PUIG en las gradas... ¡ahí estamos!


Aquesta setmana hem rebut als següents centres educatius:

IES PORCAR,  de Castelló que han fet el taller de vestimenta i la representació del Judici de Paris en el teatre romà de Sagunt.

IES JOANOT MARTORELLque han participat en el taller de Mites i han visitat el teatre saguntí.

IES LUIS VIVES els qui van realitzar el taller de Ceràmica grega i la visita als jaciments de VIA PORTICUS i Domus dels Peixos.

IES RAFELBUNYOL  que han conegut els rituals de fundació d'una ciutat romana en el taller URBS i han visitat la VIA PORTICUS i Domus dels Peixos.


El dimarts a la nit  en el programa "Pàgina 2" van entrevistar a Santiago Posteguillo autor de de "Yo, Julia", Premi Planeta 2018, un relat sobre una de les dones més poderoses de la història de l'Imperi romà, Julia Domna. 

La gravació es va fer unes setmanes abans en el teatre romà i ens van enxampar amb l'IES EL PUIG en les graderies... ací estem!

Plurimam salutem!

No hay comentarios: