AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 3 de mayo de 2019

AVETE AMICI ET AMICAE!!

Tras unos días de descanso después de la semana intensa de los Ludi Saguntini 2019, la familia Baebia ya está de vuelta en su Domus, con un nuevo elemento que decorará su casa. Se trata de una kylix dedicada a Dioniso que viene directamente de nuestra amada Grecia.



Esta semana, aunque ha sido más corta, hemos recibido a los siguientes centros educativos:

Colegio Marianistas de Alboraya que han dado vida a los dioses del taller de Mitos y han conocido el teatro de nuestra ciudad.

- CEIP Virgen de Gracia de Altura que realizaron el taller de mosaicos romanos y  visitaron el teatro saguntino.

Os recordamos que este fin de semana se realiza la III edición Festival de Recreaciones Históricas 'Saguntum Invicta' del 3 al 5 de mayo,organizado por la Asociación Saguntum Civitas con la colaboración del ayuntamiento, ofrecerá una amplia programación con entrada gratuita.

¡Animaos a venir!




Després d'uns dies de descans després de la setmana intensa dels Ludi Saguntini 2019, la família Baebia ja està de tornada en la seua Domus, amb un nou element que decorarà la seua casa. Es tracta d'una kylix dedicada a Dionís que ve directament de la nostra estimada Grècia.

Aquesta setmana, encara que ha sigut més curta, hem rebut als següents centres educatius:

- Col·legi Marianistes d'Alboraia que han donat vida als déus del taller de Mites i han conegut el teatre de la nostra ciutat.

CEIP Virgen de Gracia d'Altura que van realitzar el taller de mosaics romans i  van visitar el teatre saguntí.

Us recordem que aquest cap de setmana es realitza la III edició Festival de Recreacions Històriques 'Saguntum Invicta' del 3 al 5 de maig, organitzat per l'Associació Saguntum Civitas amb la col·laboració de l'ajuntament, oferirà una àmplia programació amb entrada gratuïta.

Animeu-vos a vindre!

Plurimam salutem!

No hay comentarios: