AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 14 de febrero de 2020

LVPERCALIA

La semana de la LVPERCALIA hemos recibido a los centros siguientes:



IES JOAN FUSTER, que han hecho los talleres de Indumentaria, Escritura y la visita a los yacimientos de VIA PORTICUS y DOMUS DELS PEIXOS


COL MARQUES DE DOS AGUAS, con quienes hicimos el taller de  Indumentaria  y la visita al Teatro romano de Sagunto.

IES RAMON MUNTANER, quienes han hecho el taller de Mitos y han conocido la VIA PORTICUS y la DOMUS DELS PEIXOS 



COL. SAN JOSÉ Y SAN ANDRÉS, que han realizado el taller de Cocina y la visita a los yacimientos de VIA PORTICUS y DOMUS DELS PEIXOS


El próximo 29 de febrero participaremos con un taller sobre el uso de los soportes de escritura en el aula en el VI Encuentro nacional de docentes de ciencias sociales. 

¡Ya os iremos contando!







Este fin de semana recibimos en la DOMUS a los participantes en el Proyecto ESTALMAT en la Comunidad Valenciana que harán aquí una de sus sesiones de trabajo. Además le mostraremos el teatro romano de la ciudad  y otras visitas interesantes al patrimonio saguntino.



La setmana de la LVPERCALIA hem rebut als centres següents:



IES JOAN FUSTER que han fet els tallers d'Indumentària, Escriptura i la visita als jaciments de VIA PORTICUS i DOMUS DELS PEIXOS.

COL MARQUES DE DOS AGUAS, que han treballat el taller d'Indumentària,   i la visita al Teatre romà de Sagunt.

IES RAMON MUNTANER, que han fet el taller de Mites i han conegut la VIA PORTICUS i la DOMUS DELS PEIXOS 

COL. SAN JOSÉ Y SAN ANDRÉS que han realitzat el taller de Cuina i la visita als jaciments de VIA PORTICUS i DOMUS DELS PEIXOS

El pròxim 29 de febrer participarem amb un taller sobre l'ús dels suports d'escriptura a l'aula en la VI Trobada nacional de docents de ciències socials. 

Ja us anirem comptant!

Aquest cap de setmana rebem en la DOMUS als participants en el Projecte ESTALMAT la Comunitat Valenciana que faran ací una de les seues sessions de treball. A més li mostrarem el teatre romà de la ciutat  i altres visites interessants al patrimoni saguntí.



Salutem plurimam!!

No hay comentarios: