AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

jueves, 17 de septiembre de 2020

PREPARATIVOS/PREPARATIUS

 Durante estos primeros días de curso estamos acondicionando el aula para que sea segura tanto para los centros que nos visitan como para las profesoras de la DOMVS BAEBIA. 

Además de adquirir el material necesario gel, desinfectante, termómetro, alfombras para la entrada, etc, nos hemos ocupado de habilitar los espacios con suficiente espacio interpersonal tal como indican las autoridades sanitarias. 

Podéis leer nuestro protocolo sanitario en este enlace. Esto nos obliga a reducir bastante el aforo del aula que será de 15 alumnos por sala (un total de 30 en la DOMVS al mismo tiempo) así como quitar exposiciones y materiales de los talleres que este año no ofertamos pues suponen mucho contacto.



La oferta educativa para este curso es la siguiente:

Talleres en el aula: cerámica, mosaico, lucernas, escritura, e higiene y cosmética. En ellos tras la explicación se entregará a cada alumno un material de uso individual para la parte práctica.

Otras actividades fuera del aula: visita al Museo Escena Grecolatina, itinerario al teatro o al foro, o la Via Porticus y Domus dels Peixos.

Podéis solicitar visita en este enlace

Confiamos en que comprendáis esta reducción de la oferta y del número de asistentes al aula pero lo más importante ahora es la salud de todos, en cuanto se pueda la domus Baebia recuperará todos sus talleres y actividades al completo.

Durant aquests primers dies de curs estem condicionant l'aula perquè siga segura per als centres que ens visiten i  per a les professores de la DOMVS BAEBIA. 

A més d'adquirir el material necessari gel, desinfectant, termòmetre, catifes per a l'entrada,  etc, ens hem ocupat d'habilitar els espais amb suficient espai interpersonal tal com indiquen les autoritats sanitàries.

 Podeu llegir el nostre protocol sanitari en aquest enllaç. Això ens obliga a reduir prou l'aforament de l'aula que serà de 15 alumnes per sala (un total de 30 en la DOMVS al mateix temps) així com llevar exposicions  i materials dels tallers que enguany no oferim perquè suposen molt contacte.

L'oferta educativa per a aquest curs és la següent:

Tallers a l'aula: ceràmica, mosaic, lucernae, escriptura, i higiene i cosmètica. En ells després de l'explicació s'entregarà a cada alumne un material d'ús individual per a la part pràctica.

Altres activitats fora de l'aula: visita al Museu Escena Grecollatina, itinerari al teatre o al fòrum, o la Via Porticus i Domus dels Peixos.


Confiem que comprengueu aquesta reducció de l'oferta i del nombre d'assistents a l'aula però el més important ara és la salut de tots, quan es puga la domus Baebia recuperarà tots els seus tallers i activitats al complet.

Salutem plurimam!

No hay comentarios: