AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 5 de febrero de 2021

TABELLA GRATTIAE MAXIMILLAE III


Hemos  recibido la visita de los alumnos de 1º ESO del IES EL CLOT que han hecho los talleres de Higiene y Cerámica así como la visita a los yacimientos de VIA PORTICUS y Domus dels Peixos.

Esta semana os presentamos la tercera tablilla de Grattiae Maximillae dedicada a los juegos romanos de mayores y pequeños, como ya sabéis ahora en formato on line y con más actividades a realizar desde el ordenador.

Aquí tenéis el enlace a la tablilla III en castellano.  Esperamos que os sea útil 

También estamos preparando nuestra participación el el II Congrés d'Humanitats i Ciencies Socials, con el tema  Les dones a les humanitats i ciencies socials que se celebrará  online del 22 al 25 de marzo.

 Mas información y ficha de inscripción  en en este enlace

¡Os vemos en el congreso!



Hem  rebut la visita dels alumnes de 1r ESO de l'IES EL CLOT que han fet els tallers d'Higiene i Ceràmica així com la visita als jaciments de VIA PORTICUS i Domus dels Peixos.

Aquesta setmana us presentem la tercera tauleta de Grattiae Maximillae dedicada als jocs romans de majors i xicotets, com ja sabeu ara en format en línia i amb més activitats a realitzar des de l'ordinador.

Açí teniu l'enllaç a la tauleta III en valencià.  Esperem que us siga útil 



També estem preparant la nostra participació l'el II Congrés d'Humanitats i Ciencies Socials, amb el tema Les dones a les humanitats i ciencies socials que se celebrarà  en línia del 22 al 25 de març. 

Mes informació i  fitxa d'inscripció  en aquest enllaç.

Us veiem al congrés!

 Salutem plurimam

No hay comentarios: