AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 26 de marzo de 2021

LVDI SAGVNTINI VIRTUALES MMXXI/ LVDI SAGVNTINI VIRTUALS MMXXI

Como ya os hemos ido informando, los Ludi Saguntini MMXXI serán en versión virtual debido a la situación sanitaria pero nos gustaría contaros un poco en qué van a consistir y cómo podéis inscribiros para tener constancia de vuestra participación.

Se celebrarán después de la Semana Santa del 19 al 23 de abril.

Por su excepcionalidad estos ludi estarán dedicados a la fiesta de las Cerealia, en honor a la diosa Ceres para ver si podemos conseguir que el orden de la naturaleza y la nueva normalidad vuelva cuanto antes. Así que celebraremos los LVDI CEREALIVM VIRTUALES.

Por nuestra parte la DOMUS BAEBIA estará abierta para hacer talleres, así como la visita a los yacimientos y el Museo de la Escena Grecolatina respetando las rectricciones sanitarias que haya.

Para que podáis compartir con nosotros este evento, publicaremos en nuestra web, culturaclasica.net y en las RRSS a partir del día 6 de abril, unas actividades (OFFICINAE) que versarán sobre la fiesta en honor a Ceres y la vinculación de la misma con los talleres didácticos y spatia que nos caracterizan desde hace muchos años.

En esta presentación podréis ver de manera más gráfica todo lo que os estamos contando:


Os podéis inscribir en este formulario. No os compremeta a nada, sólo es para conocer la aceptación y participación de los centros educativos.

 

 Os animamos a participar pues los Ludi funcionan gracias a vuestra implicación

¡Os esperamos virtualmente!




Com ja us hem anat informant, els Ludi Saguntini MMXXI seran en versió virtual a causa de la situació sanitària però ens agradaria explicar-vos una mica en què consistiran i com podeu inscriure-us per a tindre constància de la vostra participació.

Se celebraran després de la Setmana Santa del 19 al 23 d'abril.

Per la seua excepcionalitat aquests ludi estaran dedicats a la festa de les Cerealia, en honor a la deessa Ceres per a veure si podem aconseguir que l'ordre de la naturalesa i la nova normalitat torne com més prompte millor. Així que celebrarem els LVDI CEREALIVM VIRTUALS.

Per la nostra part la DOMUS BAEBIA estarà oberta per a fer  tallers, així com la visita als jaciments i el Museu de l'Escena Grecollatina, respectant les restriccions sanitàries que hi haja

Perquè pugueu compartir amb nosaltres aquest esdeveniment, publicarem en la nostra web, culturaclasica.net i en les XXSS a partir del dia 6 d'abril, unes activitats (OFFICINAE) que versaran sobre la festa en honor a Ceres i la vinculació de la mateixa amb els tallers didàctics i spatia que ens caracteritzen des de fa molts anys.

En aquesta presentació podreu veure de manera més gràfica tot el que us estem comptant:

  Us podeu inscriure en aquest formulari. No us compremeta a res, només és per a conéixer l'acceptació i participació dels centres educatius.

Us animem a participar perquè els Ludi funcionen gràcies a la vostra implicació

Us esperem virtualment!

Plurimam salutem!


No hay comentarios: