AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 5 de marzo de 2021

TABELLA GRATTIAE MAXIMILLAE VII


En esta ocasión nos centraremos en el mundo de la escuela y en la escritura romana antigua, los soportes e instrumentos siguiendo los recuerdos que Grattia nos cuenta en la tablilla VII DE LVDO LITTERARIO. 

Ahora en formato on line y con más actividades interactivas.


Estamos preparando los LVDI  SAGVNTINI VIRTVALES MMXXI con muchas propuestas de diferentes temas de cultura clásica para trabajar desde clase con el alumnado. 

Durante toda la semana del 19 al 23 de abril os iremos sugiriendo una gran variedad de actividades para mantener los LUDI vivos confiando en poder vernos pronto en Sagunto.



En aquesta ocasió ens centrarem en el món de l'escola i en l'escriptura romana antiga, els suports i instruments seguint els records que Grattia ens  explica en la tauleta VII DE LVDO LITTERARIO.

Ara en format en línia i amb més activitats interactives.

Estem preparant els LVDI SAGVNTINI VIRTVALS MMXXI amb moltes propostes de diferents temes de cultura clàssica per a treballar des de classe amb l'alumnat.

Durant tota la setmana del 19 al 23 d'abril us anirem suggerint una gran varietat d'activitats per a mantindre els LUDI vius confiant a poder veure'ns prompte a Sagunt.

Salutem plurimam!!

No hay comentarios: