AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

miércoles, 14 de abril de 2021

PRESENTACIÓN LVDI SAGVNTINI MMXXI/PRESENTACIÓ LVDI SAGVNTINI MMXXI


Esta mañana se acaba de realizar en la DOMVS BAEBIA la presentación de los LVDI SAGVNTINI MMXXI con la presencia del alcalde de Sagunto Sr. Darío Moreno, la Directora General de Innovación educativa, Sra Margarida Castellano, el concejal de Cultura de Sagunto Sr. José Manuel Tarazona, la presidenta de Prosopon Sagunt, Sra Mª Isabel Pérez, la Vicepresidenta de Ludere et discere, Sra Charo Marco y el director del Cefire de Sagunto, Sr.  Vicente Lorenzo.


Unos LVDI que, debido a la situación sanitaria en que nos encontramos, tendrán dos vertientes muy claras, por un lado, presenciales en el teatro romano con la puesta en escena de tres obras los días 20, 22 y 23 de abril y por otro lado virtuales, con la propuesta de doce actividades diferentes para realizar en el aula con los alumnos durante los días 19 a 23 de abril.

La programación del teatro es ésta:

  • Una comedia griega: Las Asambleístas de Aristófanes. por el grupo Caligae de Yecla, Murcia.
  • Una tragedia griega: Antígona de Sófocles (esta estará representada en valenciano, novedad que nos gusta mucho) por el grupo Komos, del IES Distrito Marítimo de Valencia.
  • Una comedia latina: Gemelos de Plauto, por el grupo Komos, del IES Distrito Marítimo de Valencia.

La programación de los Ludi virtuales está en este enlace

A su vez, comentaros que la DOMVS BAEBIA estará abierta toda la semana para hacer talleres, así como la visita a los yacimientos y el Museo de la Escena Grecolatina respetando las restricciones sanitarias que haya. Se os interesa asistir, podéis inscribiros en este formulario.

¡Os esperamos!

Aquest matí s'acaba de realitzar en la DOMVS BAEBIA la presentació dels LVDI SAGVNTINI MMXXI amb la presència de l'alcalde de Sagunt Sr. Darío Moreno, la Directora General d'Innovació educativa, Sra Margarida Castellano, el regidor de Cultura de Sagunt Sr. José Manuel Tarazona, la presidenta de Prosopon Sagunt, Sra Mª Isabel Pérez, la Vicepresidenta de Ludere et discere, Sra Charo Marco i el director del Cefire de Sagunt, Sr. Vicente Lorenzo.

Uns LVDI que, a causa de la situació sanitària en què ens trobem, tindran dos vessants molt clares, d'una banda, presencials en el teatre romà amb la posada en escena de tres obres els dies 20, 22 i 23 d'abril i d'altra banda virtuals, amb la proposta de dotze activitats diferents per a realitzar a l'aula amb els alumnes durant els dies 19 a 23 d'abril.

La programació del teatre és aquesta:

Una comèdia grega: Les Assembleistes d'Aristòfanes. pel grup Caligae de Yecla, Múrcia.

Una tragèdia grega: Antígona de Sòfocles (aquesta estarà representada en valencià, novetat que ens agrada molt) pel grup Komos, de l'IES Districte Marítim de València.

Una comèdia llatina: Bessons de Plaute, pel grup Komos, de l'IES Districte Marítim de València.

La programació dels Ludi virtuals està en aquest enllaç

A més a més, comentar-vos que la DOMVS BAEBIA estarà oberta tota la setmana per a fer tallers, així com la visita als jaciments i el Museu de l'Escena Grecollatina respectant les restriccions sanitàries que hi haja. Se us interessa assistir, podeu inscriure-us en aquest formulari.


Us esperem!

Plurimam salutem!


No hay comentarios: