AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 15 de octubre de 2021

MÁS NOVEDADES/MÉS NOVETATS

Tras un fin de semana tan cinematográfico y con una semana intermitente, nos volado el tiempo preparando espacios y materiales para los talleres didáctico que pronto comenzarán de manera presencial en la DOMVS BAEBIA.


 Estos materiales se van a ver ampliados y enriquecidos con la cesión temporal que el IES 9 d'octubre de Carlet ha hecho al aula del resultado de su fructífera colaboración con la Fundació Caixa Carlet.


Buscaremos un sitio especial para esta magnífica colección de réplicas de cerámica griega hecha con la última tecnología 3D, pasado y presente juntos para acercar la vida cotidiana clásica a nuestro alumnado. 

Ya os pondremos fotos de su ubicación final, seguro que quedará precioso.

Gratias plurimas!!!!

El rodaje del documental la mujer romana en Galicia fue todo un éxito, una experiencia muy satisfactoria.

Os dejamos los enlaces a las fotografías del rodaje del documental.


Després d'un cap de setmana tan cinematogràfic i amb una setmana intermitent, ens ha volat el temps preparant espais i materials per als tallers didàctic que prompte començaran de manera presencial en la DOMVS BAEBIA.

 Aquests materials es veuran ampliats i enriquits amb la cessió temporal que l'IES 9 d'octubre de Carlet ha fet a l'aula del resultat de la seua fructífera col·laboració amb la Fundació Caixa Carlet.

Buscarem un lloc especial per a aquesta magnífica colecció de rèpliques de ceràmica grega feta amb l'última tecnologia 3D, passat i present junts per a acostar la vida quotidiana clàssica al nostre alumnat. 

Ja us posarem fotos de la seua ubicació final, segur que quedarà preciós.

Gratias plurimas!!!!

El rodatge del documental la dona romana a Galícia va ser tot un èxit, una experiència molt satisfactòria.

Us deixem els enllaços a les fotografies del rodatge del documental.

Salutem plurimam!

No hay comentarios: