AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 25 de febrero de 2022

LVDI VIRTVALES MMXXII


Acabem el mes de febrer amb la visita d'aquests centres educatius: 

IES Joan Fuster de Sueca que han fet els tallers de Mosaic i Escriptura a més de visitar la Domus dels Peixos i la Via Porticus.

IES Benicalap de València. els qui han realitzat el taller de Mosaic i han conegut el teatre romà.

CEIP Maestro Tarrazona del Port de Sagunt, que han participat en el taller de Mosaic i jaciments de la Via Porticus i Domus dels Peixos.

Com ja sabeu està oberta la inscripció per als Ludi Saguntini MMXXII que se celebraran del 4 al 8 d'abril a Sagunt. A més d'aquesta cita presencial, estem preparant els Ludi Saguntini Virtuals perquè les nostres propostes puguen arribar a tots aquells centres docents que vulguen participar virtualment en els Ludi des de les seues aules.

En aquesta ocasió van dedicats a la deessa SALVS-HYGIEIA per a aconseguir el seu favor davant la malaltia i que ens proporcione salut. Comptaran com l'any passat d'una proposta de taller o activitat diferent per a cada dia de la setmana. 

Esperem que participeu amb el vostre alumnat!



Terminamos el mes de febrero con la visita de estos centros educativos: 

IES Joan Fuster de Sueca  que han hecho los talleres de Mosaico y Escritura además de visitar la Domus dels Peixos y la Via Porticus

IES Benicalap de València . quienes han realizado el taller de Mosaico y han conocido el teatro romano

CEIP Maestro Tarrazona del Port de Sagunt , que han participado en el taller de Mosaico y yacimientos de la Via Porticus y Domus dels Peixos

Como ya sabéis está abierta la inscripción para los Ludi Saguntini MMXXII que se celebrarán del 4 al 8 de abril en Sagunto. Además de esta cita presencial, estamos preparando los Ludi Saguntini Virtuales para que nuestras propuestas puedan llegar a todos aquellos centros docentes que quieran participar virtualmente en los Ludi desde sus aulas.

En esta ocasión van dedicados a la diosa SALVS-HYGIEIA para conseguir su favor ante la enfermedad y que nos proporcione salud. Contarán como el año pasado de una propuesta de taller o actividad diferente para cada día de la semana. 

¡Esperamos que participéis con vuestro alumnado!


Salutem plurimam!

No hay comentarios: