AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

lunes, 4 de abril de 2022

EUROCLASSICA, 1991-2021


El dimecres 6 d'abril a les 18 hores, la VIA PORTICUS de Sagunt serà testimoni de l'aniversari de Euroclassica, 30 anys d'activitats a favor de la defensa i la promoció de les llengües classiques.

Intervindran en l'acte del Dr. José Luis Navarro i Sr. Darío Moreno, alcalde de Sagunt. 
A més tindrà lloc una conferència a càrrec del Prof. Dr. Christian Laes, president de Euroclassica sobre De illis qui erant linguarum peritissimi in Antiquitate, Poliglots del Món Antic.

Un ocasió única per a celebrar el magnífic treball d' Euroclassica i la seua vinculació amb Sagunt a través de l'Acadèmia Saguntina i el Museu de l'Escena Grecollatina, així com el seu constant suport a les propostes fetes que des de l'ajuntament i entitats locals. 
A més podrem gaudir d'una interessant i curiosa conferència en llatí sobre els poliglots en l'antiguitat.

Us esperem!




El miércoles 6 de abril a las 18 horas, la VIA PORTICUS de Sagunt será testigo del aniversario de Euroclassica, 30 años de actividades a favor de la defensa y la promoción de las lenguas clásicas.

Intervendrán en el acto del  Dr. José Luis Navarro y  D. Darío Moreno, alcalde de Sagunt. Además tendrá lugar una conferencia a cargo del Prof. Dr. Christian Laes, presidente de Euroclassica sobre  De illis qui erant linguarum peritissimi in Antiquitate, Poliglotas del Mundo Antiguo.

Un ocasión única para  celebrar  el buen hacer de Euroclassica y su vinculación con Sagunto a través de la Academia Saguntina y el Museo de la Escena Grecolatina,  así como su constante apoyo a las propuestas hechas que desde el ayuntamiento y entidades locales. 

Además podremos  disfrutar de una interesante y curiosa conferencia en latín sobre los políglotas en la antigüedad

¡Os esperamos!

Salutem plurimam!

No hay comentarios: