AGENDA COMPLETA CURSO 2021-22/ AGENDA COMPLETA CURS 2021-22

jueves, 2 de junio de 2022

TALLER FAMILIAR I CLAUSURA TEATRE PROSOPON

Dissabte que ve 18 de juny a la vesprada farem jornada de portes obertes, com ja és habitual, coincidint amb la clausura del Festival de Teatre Clàssic que organitza Pròsopon.

                                                            

En aquesta ocasió hem preparat un taller per a famílies enfocat per a xiquets de primària sobre l'escola romana Vine a l'escola amb els Baebis que realitzarem de 17.30 a 18.30 hores.


                                                           

Posteriorment ja es podrà passar per la DOMVS BAEBIA a recollir les entrades reservades de la representació que tindrà lloc aqueixa vesprada a les 20 hores en el teatre romà, la comèdia d'Aristòfanes, La Paz, presentada per Párodos Teatre.

  Si esteu  interessats a vindre al taller i/o assistir a la representació, cal reservar les entrades i el taller familiar, a través del correu electrònic de la domus: domusbaebia@gmail.com

Els preus per persona són :

-taller 2 euros

-teatre: 5 euros

Us esperem!El próximo sábado 18 de junio por la tarde haremos jornada de puertas abiertas, como ya es habitual, coincidiendo con la clausura del Festival de Teatro Clásico que organiza Prósopon

En esta ocasión hemos preparado un taller para familias enfocado para niños de primaria sobre la escuela romana Ven a la escuela con los Baebios que realizaremos de 17.30 a 18.30 horas. 

                                                           

Posteriormente ya se podrá pasar por la DOMVS BAEBIA a recoger las entradas reservadas de la representación que tendrá lugar esa tarde a las 20 horas en el teatro romano, la comedia de Aristófanes, La Paz, presentada por Párodos Teatro.


                                                

Si estáis interesados en venir al taller y/o asistir a la representación, hay que reservar las entradas y el taller familiar, a través del correo electrónico de la domus: domusbaebia@gmail.com

Los precios por persona son :

-taller 2 euros

-teatro: 5 euros

¡Os esperamos!


Salutem plurimam!

No hay comentarios: