AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 8 de julio de 2022

SETENA ONA I PUBLICACIÓ RESOLUCIÓ!!


Doncs sí, la setena ona ha arribat a la família Baebia...

Després de dos anys i després de rebre milers de participants per la DOMVS BAEBIA ens hem contagiat les dues, just la primera setmana de juliol!. Ja estem molt millor!

Teníem reservada aquesta setmana per a reunions, memòries i programacions, així com per a preparar la sessió de formació que s'ha fet hui divendres 8 de juliol sobre els nous curricula d'ESO i batxiller ja que hem col·laborat en la seua redacció al costat dels assessors del CEFIRE, Carlos Goñi i Xavi Villaplana. 
No obstant això ens ha resultat impossible i ara a fer teletreball...confiem que en nostra DEA SALVS ens protegisca i estiguem prompte recuperades ja que tenim molts projectes que preparar abans de les vacances,


Acabem la setmana amb una bona notícia, la publicació de la resolució per al funcionament de l'aula el curs 2022-23

Estem molt contentes i molt agraïdes per tot el vostre suport al llarg d'aquests cursos.

Us desitgem molta salut i ànim a totes i tots!

Pues sí,  la séptima ola ha llegado a la familia Baebia...

Después de dos años y tras el paso de miles de alumnas y alumnos por la DOMVS nos hemos contagiado las dos justo ¡la primera semana de julio!.  Ya estamos mucho mejor.

Teníamos reservada esta semana para reuniones, memorias y programaciones, así como para preparar la sesión de formación que se ha hecho hoy viernes 8 de julio sobre los nuevos curricula de ESO y bachiller ya que hemos colaborado en su redacción junto a los asesores del CEFIRE, Carlos Goñi y Xavi Villaplana. 

Sin embargo nos ha resultado imposible y ahora hacer teletrabajo...confiamos que en nuestra DEA SALVS nos proteja y estemos pronto recuperadas ya que tenemos muchos proyectos que preparar antes de las vacaciones.

Acabamos la semana con una buena noticia, la publicación de la resolución para el funcionamiento del aula el curso 2022-23

Estamos muy contentas y muy agradecidas por todo vuestro respaldo a lo largo de estos cursos

¡Os deseamos mucha salud y ánimo a todas y todos!

Salutem plurimam!

No hay comentarios: