AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 26 de mayo de 2023

FINALS DE MAIG


Les visites de la setmana han sigut: 

IES ESCULTOR FRANCESC BADIA, FOIOS,  que han realitzat els tallers de ceràmica, mosaic i la visita als jaciments. Ens han visitat dos dies. 

COLEGIO SAGRADA FAMILIA, VALENCIA,  amb els qui hem realitzat el taller de mitologia i han conegut els jaciments de Via Porticus i domus dels peixos de Sagunt.

També hem entregat els regals a les agraciades pel sorteig de la Ruta del Fòrum, que han sigut dues alumnes una del Col·legi Montíver de Sagunt i una altra del Col·legi Escolàpies de Gandia. Esperem que ho gaudisquen en els pròxims LVDI  SAGVNTINI MMXXIV.

D'altra banda estem immerses a preparar diferents jornades per a professors el mes de juliol en Benifairó dels Valls i València amb la finalitat de divulgar el nostre treball a l'aula DOMVS BAEBIA mitjançant el plantejament vivencial dels tallers, així com proporcionar altres recursos al professorat a través de la pàgina web. 

Us anirem informant de les dates i el programa de totes dues activitats més prop de la seua realització.




Las visitas de la semana han sido: 

IES ESCULTOR FRANCESC BADIA, FOIOS, que han realizado los talleres de cerámica, mosaico y la visita a los yacimientos. Han venido dos días.

COLEGIO SAGRADA FAMILIA, VALENCIA, con quienes hemos realizado el taller de mitología y han conocido los yacimientos de Via Porticus y domus dels peixos de Sagunt.

También hemos entregado los regalos a las agraciadas por el sorteo de la Ruta del Foro,  que han sido dos alumnas una del Colegio Montíver de Sagunto y otra del Colegio Escolapias de Gandia. Esperamos que lo disfruten en los próximos LVDI SAGVNTINI MMXXIV

Por otra parte estamos inmersas en preparar diferentes jornadas para profesores en el mes de julio en Benifairó dels Valls y Valencia con la finalidad de divulgar nuestro trabajo en el aula DOMVS BAEBIA mediante el planteamiento vivencial de los talleres, así como proporcionar otros recursos al profesorado a través de la página web.  

Os iremos informando de las fechas y el programa de ambas actividades más cerca de su realización

Salutem plurimam!

No hay comentarios: