AGENDA COMPLETA CURS 22-23/AGENDA COMPLETA CURSO 22-23

viernes, 19 de mayo de 2023

MERCVRALIA i DIA DELS MUSEUS
En la setmana de les MERCVRALIA ens han visitat els següents centres:

COLEGIO NUESTRA SEÑORA DEL CARMEN, BÉTERA,  que han fet el taller de ceràmica i han conegut els jaciments de VIA PORTICUS i DOMUS DELS PEIXOS.

ESCUELAS DE ARTESANOS F.C.V., VALÈNCIA,  els alumnes del qual han realitzat els tallers de joieria, ceràmica, i a més han visitat els jaciments o teatre romà, segons nivell.

COLEGIO SANT CRISTÒFOR MARTIR, PICASSENTque han elaborat magnífics mosaics i han recorregut les grades del teatre romà.

A més hem tingut el privilegi de poder participar com altres anys en la celebració del DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS amb el lema per a l'any 2023 “Museus, sostenibilitat i benestar“. 
Per  la nostra part, amb col·laboració amb el Museu Històric de Sagunt hem rebut a diferents entitats de Sagunt,  Mil.Una  i Col·lectiu pel patrimoni Saguntí que celebren enguany el seu XX aniversari. Amb ells hem recreat un banquet romà i s'han transformat en autèntics romans i romanes.


                                           

En  la semana de las MERCVRALIA nos han visitado los siguientes centros:

COLEGIO NUESTRA SEÑORA DEL CARMEN, BÉTERA, que han hecho el taller de cerámica y han conocido los  yacimientos de VIA PORTICUS y DOMUS DELS PEIXOS

ESCUELAS DE ARTESANOS F.C.V., VALENCIA, cuyos alumnos han realizado los talleres de joyería, cerámica, y además han visitado los yacimientos o teatro romano, según nivel.

COLEGIO SANT CRISTÒFOR MARTIR, PICASSENT,quienes han elaborado magníficos mosaicos y  han recorrido las gradas del teatro romano.

Además hemos tenido el privilegio de poder participar como otros años en la celebración  del DÍA  INTERNACIONAL DE LOS MUSEOS con el lema para el año 2023 de “Museos, sostenibilidad y bienestar“

Por nuestra parte , en colaboración con el Museo Histórico de Sagunto hemos recibido a diferentes entidades de Sagunto,  Mil.Una y Colectivo por el patrimonio Saguntino que celebran este año su XX aniversario. Con ellos hemos recreado un banquete romano y se han transformado en auténticos romanos y romanas.

Salutem plurimam!

No hay comentarios: