AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 7 de julio de 2023

JORNADES D'ESTIU 2023!!


Aquesta setmana ha estat molt intensa amb la participació en dues jornades formatives del professorat.

Per una part hem estat en les II Jornades Didàctiques Camp de Morvedre "Compartim experiències", organitzades per la Coordinadora per l'Ensenyament en Valencià - Escola Valenciana (CEVCAM)


Per altra,  hem participar en l'Escola d'estiu 2023 organitzada per la Conselleria d'Educació de València amb el títol: Un nou paradigma educatiu.

Per a la Saguntina Domus Baebia ha sigut un plaer formar part d'aquestes iniciatives que potencien el coneixement del treball que fem a l'aula i la divulgació de la cultura clàssica.
Esta semana ha sido muy intensa con la participación en dos jornadas formativas del profesorado.

Por una parte hemos estado en las II Jornadas Didácticas Camp de Morvedre "Compartimos experiencias", organizadas por la Coordinadora por la Enseñanza en Valenciano - Escuela Valenciana (CEVCAM)

Por otra, hemos participar en la Escuela de verano 2023 organizada por la Consellería de Educación de València con el título: Un nuevo paradigma educativo.

Para la Saguntina Domus Baebia ha sido un placer formar parte de estas iniciativas que potencian el conocimiento del trabajo que se realiza en el aula y la divulgación de la cultura clásica.

Plurimam salutem!!

No hay comentarios: