INSCRIPCIÓ CURS 2024/25 A PARTIR DEL 9 DE SETEMBRE/INSCRIPCIÓN CURSO 2024/25 A PARTIR DEL 9 DE SEPTIEMBRE

viernes, 8 de septiembre de 2023

OFERTA EDUCATIVA i INSCRIPCIÓ CURS 2023-24

Comencem el curs 2023-24 ampliant l'oferta educativa amb alguns tallers que després de la pandèmia deixarem de realitzar amb l'alumnat, la qual cosa suposa recol·locació de materials i adaptació d'espais per a poder acollir-los. 

A més estem preparant novetats per als tallers, amb nous recursos i activitats que a poc a poc us anirem presentant.

Al seu torn, comencen les reunions per a organitzar la resta d'activitats que duem a terme des de la DOMVS, per la qual cosa aquesta setmana d'inici s'ha quedat curta per a solucionar tots aquests temes. 

Però el més interessant per a vosaltres és que el dilluns 11 obrim el termini d'inscripció per a visitar la Domus el curs 23-24, acabat d'estrenar.

Cal emplenar el formulari de la nostra web i ens posarem en contacte amb vosaltres com més prompte millor per a concretar els detalls.


Us deixem ara la presentació de totes les activitats oferides en aquest curs 23-24 perquè pugueu decidir què voleu fer amb el vostre alumnat durant la visita a la DOMUS.



Comenzamos el curso 2023-24 ampliando la oferta educativa con algunos talleres que tras la pandemia dejamos de realizar con el alumnado, lo que supone recolocación de materiales y adaptación de espacios para poder acogerlos. Además estamos preparando novedades para los talleres, con nuevos recursos y actividades que poco a poco os iremos presentando.

A su vez comienzan las reuniones para organizar el resto de actividades que llevamos a cabo desde la DOMUS, por lo que esta semana de inicio se ha quedado corta para solucionar todos estos temas. 

Pero lo más interesante para vosotros es que el lunes 11 abrimos el plazo de inscripción para visitar la Domus el curso 23-24, recién estrenado. 

Hay que cumplimentar el formulario de  nuestra web y nos pondremos en contacto con vosotros a la mayor brevedad posible para concretar los detalles.

Os dejamos ahora la presentación de todas las actividades ofertadas en este curso 23-24 para que podáis decidir qué queréis hacer con vuestro alumnado durante la visita a la DOMUS.


Plurimam salutem!

No hay comentarios: