AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

sábado, 28 de octubre de 2023

XXV ANIVERSARI LVDERE ET DISCERE

 

 

Enguany els tallers de LVDERE ET DISCERE compleixen 25 anys i amb eixe motiu estem organitzant un esdeveniment per a celebrar-lo amb tots vosaltres. Serà el 10 de novembre en el centre Mario Monreal de Sagunt. Ací teniu la invitació.


Eixe dia podrem veure uns vídeos que hem gravat amb molta il·lusió per a reflectir des dels orígens, la nostra xicoteta- gran història i evolució fins hui. 

En la seua realització hem comptat amb la col·laboració de moltes persones, que actualment no treballen amb nosaltres, però que han sigut claus per a aconseguir les nostres metes i superar els 25 anys ampliant i creixent la nostra oferta d'activitats en diferents àmbits. 

Estem molt agraïts a tots i totes per l'esforç que van fer dissabte passat 21 d'octubre desplaçant-se a Sagunt per a la gravació. 

El visionat dels vídeos servirà d'eix per al desenvolupament de l'acte que es completarà amb actuacions, intervencions de les autoritats i alguna sorpresa. Finalitzarem amb un vi d'honor perquè els assistents puguen confraternitzar.

Us esperem el 10 de novembre a les 17.00 en el centre cultural Mario Monreal


Este año los talleres de LVDERE ET DISCERE cumplen 25 años y con ese motivo estamos organizando un evento para celebrarlo con todos vosotros. Será el 10 de noviembre en el centro Mario Monreal de Sagunto. Aquí tenéis la invitación


Ese día podremos ver unos vídeos que hemos grabado con mucha ilusión para reflejar desde los orígenes, nuestra pequeña- gran historia y evolución hasta hoy. 

En su realización hemos contado con la colaboración de muchas personas, que actualmente no trabajan con nosotros, pero que han sido claves para lograr nuestras metas y superar los 25 años ampliando y creciendo nuestra oferta de actividades en diferentes ámbitos. 

Estamos muy agradecidos a todos y a todas por el esfuerzo que hicieron el pasado sábado 21 de octubre desplazándose a Sagunto para la grabación. 

El visionado de los vídeos servirá de eje para el desarrollo del acto que se completará con actuaciones, intervenciones de las autoridades y alguna sorpresa. Finalizaremos con un vino de honor para que los asistentes puedan confraternizar.

Os esperamos el 10 de noviembre a las 17.00 en el centro cultural Mario Monreal

Salutem plurimam!

No hay comentarios: