INSCRIPCIÓ CURS 2024/25 A PARTIR DEL 9 DE SETEMBRE/INSCRIPCIÓN CURSO 2024/25 A PARTIR DEL 9 DE SEPTIEMBRE

viernes, 3 de noviembre de 2023

AEOLVS TROIANVS!


En esta setmana interrompuda per la festa de Tots els Sants hem tingut la visita dels següents centres:

Escuela de Artesanos de València que han realitzat el taller de Ceràmica grega i la visita als jaciments de Domus dels Peixos i Via Porticus.

Colegio EL ARMELAR  que han participat en el taller de Cuina i han conegut el MSGL.IES EL GRAO que han fet el taller de Llànties i el d'Escriptura romana.IES BENICALAP  que han treballat el taller de Ceràmica i la visita al teatre romà.

A més a més, la DOMVS ha sigut seu de la presentació del poemari de Maru Bernal  No todos volvimos de Troya Amb l'assistència de Xavi Villaplana de Cefire de Sagunt, membres de l'associació d'escriptors de Sagunt i públic en general.

 Va ser un plaer assistir a la dramatització d'alguns dels seus poemes i participar en suggeridores dinàmiques de poesia.En esta semana interrumpida por la fiesta de Todos los Santos hemos tenido la visita de los siguientes centros:

Escuela de Artesanos de Valencia que han realizado el taller de Cerámica griega y la visita a los yacimientos de Domus dels Peixos y Via Porticus.

Colegio EL ARMELAR que han participado en el taller de Cocina y han conocido el MSGL

 IES EL GRAO quienes han hecho el taller de Lucernas y el de Escritura romana.

IES BENICALAP con cuyos alumnos hemos hecho el taller de Cerámica y la visita al teatro romano

A su vez, la DOMUS ha sido  sede de la presentación del poemario de Maru Bernal No todos volvimos de Troya. Con la asistencia de Xavi Villaplana de Cefire de Sagunto, miembros de la asociación de escritores de Sagunt y público en general. 

Fue un placer asistir a la dramatización de algunos de sus poemas y participar en sugerentes dinámicas de poesía.


 Salutem plurimam!

No hay comentarios: