AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 10 de marzo de 2017

MACHINA ET SCHOLA

Esta semana ha sido muy intensa, con la habitual visita de centros educativos, un evento excepcional y una serie de sorpresas. Os contamos...
Comencemos por los centros que nos han visitado:

- COLEGIO FOMENTO MIRALVENT que acudieron a los yacimientos y participaron en el taller de vestimenta.
- COLEGIO SANTA JOAQUINA DE VEDRUNA que visitaron la calzada romana y la Domus dels Peixos y realizaron en taller de los Baebios Saguntinos.
-IES PUÇOL que con sus alumnos hicieron el taller de Higiene y cosmética además de ir a los yacimientos
- COLEGIO SAN JUAN BOSCO de Alicante que han realizado el taller de mosaicos y la visita a los yacimientos
- IES CAMPANAR que con sus alumnos de intercambio recorrieron los restos arqueológicos de la parte baja de la ciudad y llevaron a cabo el taller de indumentaria.

El lunes 6 de marzo se llevó a cabo la presentación del proyecto intercentros MACHINA ET SCHOLA del que ya os hablamos la semana pasada. Estamos muy satisfechos pues todo se desarrolló fenomenalmente.


¡¡¡Todo un éxito!!!






 El miércoles, coincidiendo con el DIA INTERNACIONAL DE LA MUJER TRABAJADORA se llevó a cabo en la facultad de filología la última sesión de formación de voluntarios para los Ludi Saguntini 2017, en concreto se trabajaron los spatia de unguenta, aetates y mitología.

Ya tenemos en la Domus Baebia el libro de nuestro amigo Arístides Mínguez, HIDRIA,  lleno de dulzura y con unas preciosas ilustraciones.

¡Enhorabuena Aris!




A su vez, hemos recibido el llibret fallero de la falla Santa Anna de Sagunt en el que hemos participado con un artículo sobre el fuego y las fallas.


¡Todo un placer!

 
 



Aquesta setmana ha estat molt intensa, amb l'habitual visita de centres educatius, un esdeveniment excepcional i una sèrie de sorpreses. Us expliquem ...Comencem pels centres que ens han visitat:- COL·LEGI FOMENT MIRALVENT que van acudir als jaciments i van participar al taller de vestimenta.- COL·LEGI SANTA JOAQUINA DE VEDRUNA que van visitar la calçada romana i la Domus dels Peixos i van realitzar en taller dels Baebios Saguntins.-IES PUÇOL que amb els seus alumnes van fer el taller d'Higiene i cosmètica més d'anar als jaciments- COL·LEGI SANT JOAN BOSCO d'Alacant que han realitzat el taller de mosaics i la visita als jaciments- IES CAMPANAR , amb els seus alumnes d'intercanvi van recórrer les restes arqueològiques de la part baixa de la ciutat i van dur a terme el taller d'indumentària.El dilluns 6 de març es va dur a terme la presentació del projecte intercentres MACHINA ET SCHOLA del que ja us parlerem la setmana passada. Estem molt satisfets ja que tot es desenvolupà  fenomenalment.                                                                 Tot un èxit !!!

 
Dimecres, coincidint amb el DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA es va dur a terme a la facultat de filologia l'última sessió de formació de voluntaris per als Ludi Saguntini 2017, en concret es van treballar els spatia de unguenta, aetates i mitologia.Ja tenim a la Domus Baebia el llibre del nostre amic Aristides Mínguez, hidria, ple de dolçor i amb unes precioses il·lustracions.
                                                               Enhorabona Aris!

Al seu torn, hem rebut el llibret faller de la falla Santa Anna de Sagunt en el qual hem participat amb un article sobre el foc i les falles.                                                                Tot un plaer!

Plurimam salutem!
  

No hay comentarios: