AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

lunes, 3 de julio de 2017

LVNAE DIES. V ACADEMIA SAGVNTINA MMXVII

Tras ser recibidos en el Ayuntamiento de Sagunto, damos comienzo a la V edición de la Academia Saguntina.





En esta ocasión recibimos a 35 alumnos y 5 profesores procedentes de Grecia, Italia y España.

En esta edición cumplimos 5 años de Academia Saguntina y queremos celebrar el LVSTRVM dedicando cada día a un evento relacionado con este tipo de festividades.


La mañana se ha desarrollado de la siguiente manera.

Tras la bienvenida y la purificación pertinente, nuestros participantes han cumplimentado la ficha "Personalia" para que sea más fácil su identificación a lo largo de la semana.



 A su vez se les ha dado el planning organizativo de la semana con las diferentes actividades que se llevarán a cabo.

A continuación, se ha realizado un sorteo para asignar el personaje de la Familia Baebia Saguntina MMXVII y se han ido presentando uno a uno con su nombre real y el asignado por el sorteo. 

Tras un breve descanso, hemos comenzado el taller de UN DÍA CON LOS BAEBIOS SAGUNTINOS, en el que poco a poco hemos ido conociendo a todas los miembros de nuestra gens: senadores, caballeros, matronas, esclavas y esclavos, libertas, Vestal, viuda, novia, actor, maestro, bailarina, niñas,....




Os adjuntamos imágenes en este enlace.


Plurimam salutem!



Després de ser rebuts a l'Ajuntament de Sagunt, donem començament a la V edició de l'Acadèmia Saguntina.

En aquesta ocasió hem rebut 35 alumnes i 5 professors procedents de Grècia, Itàlia i Espanya.

En aquesta edició  complim 5 anys d'Acadèmia Saguntina i volem celebrar el lustrum dedicant cada dia a un esdeveniment relacionat amb aquest tipus de festivitats.


El matí s'ha desenvolupat de la següent manera.

Després de la benvinguda i la purificació pertinent, els nostres participants han emplenat la fitxa "Personalia" perquè siga més fàcil la seua identificació al llarg de la setmana.

A més, se'ls ha donat el planning organitzatiu de la setmana amb les diferents activitats que es duran a terme.

A continuació, s'ha realitzat un sorteig per assignar el personatge de la Família Baebia Saguntina MMXVII i s'han anat presentant un a un amb el seu nom real i l'assignat pel sorteig.


Després d'un breu descans, hem començat el taller d'UN DIA AMB ELS BAEBIS SAGUNTINS, on poc a poc hem anat coneixent totes els membres de la nostra gens: senadors, cavallers, llevadores, esclaves i esclaus, llibertes, Vestal, vídua, núvia, actor, mestre, ballarina, nenes, ....


Us adjuntem imatges en aquest enllaç.


Plurimam salutem!

No hay comentarios: