AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 28 de septiembre de 2018

NIT EUROPEA DE LA INVESTIGACIÓ


Esta semana hemos recibido a un grupo de intercambio del IES AUSIAS MARCH de Manises con sus alumnos holandeses y españoles que realizaron el taller de Baebios y la visita al yacimiento de la VIA PORTICUS y DOMVS DELS PEIXOS.

Al mismo tiempo hemos organizado en colaboración con el Ayuntamiento de Sagunto la Nit Europea de la Investigació Valenciana 2018, que se celebra este mismo viernes 28 de septiembre en Sagunto y el Puerto con diferentes actividades para todos los públicos. se trata de un evento en el que participan más de 300 ciudades europeas, cuya programación de actividades podéis consultar en este enlace




En Sagunto habrá talleres en la Glorieta por la tarde sobre la ciencia en el mundo antiguo  LOGOS ET PHYSIS, y taller de juegos matemáticos, charla sobre la astronomía en el Alto Horno nº 2 de Sagunto, junto a visitas guiadas por la ciudad, tapas romanas y degustación de vinos romanos.

Como se ve en cartel nuestra participación ha sido con un taller sobre la mujer saguntina romana a través de la epigrafía con la asociación MILUNA Sagunto.



El lunes se realizó la rueda de prensa en la DOMVS BAEBIA



OS ESPERAMOS 



Aquesta setmana hem rebut a un grup d'intercanvi de l'IES AUSIAS MARCH de Manises amb els seus alumnes holandesos i espanyols que van realitzar el taller de Baebis i la visita al jaciment de la VIA PORTICUS  i DOMVS DELS PEIXOS.

Alhora hem organitzat en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt la Nit Europea de la Recerca Valenciana 2018, que se celebra aquest mateix divendres 28 de setembre a Sagunt i el Port amb diferents activitats per a tots els públics. es tracta d'un esdeveniment en el qual participen més de 300 ciutats europees, la programació d'activitats podeu consultar en aquest enllaç.

A Sagunt hi haurà tallers a la Glorieta a la vesprada sobre la ciència en el món antic LOGOS ET PHYSIS, i taller de jocs matemàtics, xerrada sobre l'astronomia en l'Alt Forn 2 de Sagunt, a més de de visites guiades per la ciutat, tapes romanes i degustació de vins romans.

Com es veu en cartell nostra participació ha estat amb un taller sobre la dona saguntina romana a través de l'epigrafia amb l'associació MILUNA Sagunt.




Dilluns es va realitzar la roda de premsa a la DOMVS BAEBIA


US ESPEREM!!!

Plurimam salutem!!


No hay comentarios: