AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 5 de octubre de 2018

OCTOBER!!!

Tras la celebración de la NIT EUROPEA DE LA INVESTIGACIÓ en Sagunt, ya nos hemos puesto de nuevo en marcha y hemos recibido a los siguientes centros educativos:

IES POLITÈCNIC de Castellón ha realizado el taller de Escritura romana y ha visitado el teatro saguntino.

Los alumnos de 5º de primaria del CEIP VICTORIA y JOAQUIN RODRIGO del Puerto de Sagunto han realizado el taller de Mosaicos y la visita a los yacimientos de VIA PORTICUS y DOMUS DELS PEIXOS.

Comienza ya el Mercado Medieval de Sagunto que desde el sábado 6 al 9 de octubre llenará de artesanos, música y artistas las calles del casco histórico de Sagunto.

Ya llega la XVI Jornada de Cultura Clásica de Sagunto será el próximo sábado 27 de octubre, puedes inscribirte en este enlace 



El programa completo de la Jornada



No os lo perdáis....

Comentaros que la familia Baebia va a aumentar este trimestre con dos nuevas alumnas de prácticas de ADEIT de filología, Aurora y Jennifer. 

¡Bienvenidas a la Domus Baebia!


Després de la celebració de la NIT EUROPEA DE LA INVESTIGACIÓ a Sagunt, ja ens hem posat de nou en marxa i hem rebut els següents centres educatius:

IES POLITÈCNIC de Castelló ha realitzat el taller d'Escriptura romana i ha visitat el teatre saguntí.

Els alumnes de 5è de primària del CEIP VICTORIA i JOAQUIN RODRIGO del Port de Sagunt han realitzat el taller de Mosaics i la visita als jaciments de VIA PORTICUS i DOMUS DELS PEIXOS.

Comença ja el Mercat Medieval de Sagunt que des del dissabte 6 al 9 d'octubre omplirà d'artesans, música i artistes carrers del nucli històric de Sagunt.

Ja arriba la XVI Jornada de Cultura Clàssica de Sagunt serà el proper dissabte 27 d'octubre, pots inscriure't en aquest enllaç.

Comentar-vos que la família Baebia augmentarà aquest trimestre amb dues noves alumnes de pràctiques de ADEIT de filologia, Aurora i Jennifer.


Benvingudes a la Domus Baebia!

Plurimam salutem!

No hay comentarios: