AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 21 de junio de 2019

ACABA EL CURSO/ FINALITZA EL CURS

La última semana de este  curso escolar nos ha visitado el centro educativo  Escolapias de Gandia  que han realizado el taller de Mitos y la visita al  Teatro romano de Sagunto.

 Ayer,  jueves 20 por la tarde se celebró en el IES JORGE JUAN la clausura del proyecto MACHINA ET SCHOLA que este curso se ha centrado en los Anfiteatros. 






Contamos con la presencia del nuevo alcalde de Sagunto Darío Moreno, los directores de centros, el representante de ArcelorMittal, alumnos participantes, familias y público en general.











Además hemos tenido la suerte de recibir a María Engracia Muñoz Santos que nos ha desvelado algunos de los mitos sobre los espectáculos anfiteatrales más divulgados.

Este fin de semana habrá actividades en el Museo de Sagunto para celebrar San Juan y la llegada del solsticio de verano. Aquí os dejamos la información




L'última setmana d'aquest curs escolar ens ha visitat el centre educatiu Escolapias de Gandia  que han realitzat el taller de Mites i la visita al Teatre romà de Sagunt.

Ahir, dijous 20 a la vesprada es va celebrar en l'IES JORGE JUAN la clausura del projecte MACHINA ET SCHOLA que aquest curs s'ha centrat en els Amfiteatres. 

Comptarem amb la presència del nou alcalde de Sagunt Darío Moreno, els directors de centres, el representant de ArcelorMittal, alumnes participants, famílies i públic en general.

A més hem tingut la sort de rebre a María Engracia Muñoz Santos que ens ha revelat alguns dels mites sobre els espectacles anfiteatrals més divulgats.

Aquest cap de setmana hi haurà activitats en el Museu de Sagunt per a celebrar Sant Joan i l'arribada del solstici d'estiu. Us deixem la informació.

Plurimam salutem!

No hay comentarios: