AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

miércoles, 24 de febrero de 2021

COMUNICADO LVDERE ET DISCERE/COMUNICAT LVDERE ET DISCERE

 


Des de l’Associació Ludere et Discere, després de celebrar una assemblea extraordinària, d’haver-ho reflexionat molt i acordat per unanimitat, volem anunciar que lamentablement els propers Ludi Saguntini MMXXI, en la part que ens pertoca, seran íntegrament en línia.

Degut a l’especial situació sanitària que ens ha tocat viure, considerem que realitzar els tallers de cultura clàssica de manera presencial implicaria més riscos que beneficis tant per a l’alumnat com per al professorat i voluntaris implicats.

En aquest moment en què la situació de la pandèmia en el nostre territori és tan crítica, sense accés massiu a les vacunes, que els centres han limitat les activitats extraescolars i posat en marxa tots els protocols sanitaris per garantir la seguretat de la comunitat educativa, i donat que al propi municipi de Sagunt s’han suspès les festivitats de Falles i Setmana Santa, considerem que la millor decisió és cancel·lar temporalment les activitats presencials que organitza cada any la nostra associació. 

 Tanmateix, no estem disposats a perdre l’esperit dels nostres tallers i estem treballant de valent per oferir uns Ludi Virtuals amb tota la il·lusió de sempre, amb diferents activitats (officinae) i propostes en format digital per tal que el professorat que ho desitge puga participar amb els seus alumnes sense eixir del centre. Així, mantenim viva la Cultura Clàssica, aprenem junts d’una manera diferent i ens cuidem per poder gaudir molt més dels propers Ludi que puguen celebrar-se de manera presencial, com ens agrada a totes i tots. 

 A més a més ens agradaria informar-vos de la resta d’ activitats que l’ associació portarà a terme conjuntament amb les officinae dels Ludi Virtuals dedicats a la festivitat de les Cerealia.

·                   La Saguntina Domus Baebia, les restes arqueològiques de la localitat  i el Museu de l’Escena grecollatina estaran oberts per a portar l’alumnat si el professorat ho considera.   La Domus Baebia  oferirà tallers presencials com ha fet aquest curs, amb inscripció prèvia com sempre, amb un horari de 9,30 a 13,30 h, mantenint el protocol establert per aquest espai educatiu. Els alumnes que vulguen anar al Museu i als jaciments poden inscriure´s quan ho facen a la Domus Baebia mitjançant la seua pàgina web.

·                     Es celebrarà el VIII Certamen Hermes en línia dedicat al nostre company Juanvi Santa Isabel.

·     Es publicarà la nostra revista digital La Revista Saguntina amb interessantíssims articles educatius i científics

 En breu rebreu tota la informació per poder participar-hi.

 Us esperem virtualment!


 




 

 

No hay comentarios: