AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

lunes, 28 de junio de 2021

UN PREMIO MERECIDO/ UN PREMI MERESCUT!!!

                                         



El pasado viernes 25 de junio se celebró la entrega de Premios Ars Brevis que la SEEC- Castellón y Valencia otorga cada curso a las iniciativas destacadas en el ámbito de la cultura clásica, latín y griego. 


Allí entre jóvenes entusiastas del mundo clásico que recibieron merecidos reconocimientos por sus TFG, por sus premios de traducción Parnaso y Ciceroniano, por su victoria en el certamen Odisea, hubo un  emotivo momento para nosotras pues se destacó la ingente labor realizada por el profesor y presidente de la Asociación Ludere et Discere, Enrique Martinez Cossent.  


Quique es nuestro alma mater,  que ha sabido conjugar la pasión por la cultura clásica con la constancia para lograr sus objetivos por muy difíciles que fueran en principio. 


Ludere et Discere le debe a Quique mucho ya que gracias a él, que ha capitaneado a un grupo de profesores, existen los talleres, los Ludi, la Domus Baebia....Así que FELICITER ET PLVRIMAS GRATIAS OMNIBVS AGIMVS!!!


También se  reconoció la labor del Ayuntamiento de Sagunto como apoyo fundamental para desarrollar los muchos proyectos que se han dado en la localidad: teatro clásico, talleres, la Domus Baebia, el Museo de la Escena Grecolatina, etc

 El Ayuntamiento a través de su alcalde D. Darío  Moreno y el concejal D. Jose Manuel Tarazona siempre han estado receptivos y colaboradores con las propuestas que contribuyen a hacer de Sagunto un referente en la didáctica de la cultura clásica.


A ambos, a Quique y al Ayuntamiento de Sagunto, les damos desde la DOMVS BAEBIA las gracias por su gran trabajo y confiamos en que esta colaboración continúe mucho tiempo.


Divendres passat 25 de juny es va celebrar el lliurament de Premis Ars Brevis que la SEEC- Castelló i València atorga cada curs a les iniciatives destacades en l'àmbit de la cultura clàssica, llatí i grec. 

Allí entre joves entusiastes del món clàssic que van rebre merescuts reconeixements pels seus TFG, pels seus premis de traducció Parnàs i Ciceronià, per la seua victòria en el certamen Odissea, va haver-hi un emotiu moment per a nosaltres perquè es va destacar la ingent labor realitzada pel professor i president de l' Associació Ludere et Discere, Enrique Martinez Cossent. 


Quique és el nostre alma mater, que ha sabut conjugar la passió per la cultura clàssica amb la constància per a aconseguir els seus objectius per molt difícils que foren en principi. 

Ludere et Discere li deu a Quique molt ja que gràcies a ell, que ha capitanejat a un grup de professors, existeixen els tallers, els Ludi, la Domus Baebia....Així doncs FELICITER ET PLVRIMAS GRATIAS OMNIBVS AGIMVS!!!

També es va reconéixer la labor de l'Ajuntament de Sagunt com a suport fonamental per a desenvolupar els molts projectes que s'han donat en la localitat: teatre clàssic, tallers, la Domus Baebia, el Museu de l'Escena Grecollatina, etc

 L'Ajuntament a través del seu alcalde Sr. Darío Moreno i el regidor Sr. Jose Manuel Tarazona  sempre han estat receptius i col·laboradors amb les propostes que contribueixen a fer de Sagunt un referent en la didàctica de la cultura clàssica.

A tots dos, a Quique i a l'Ajuntament de Sagunt, els donem des de la DOMVS BAEBIA les gràcies per la seua gran faena i confiem que aquesta col·laboració continue molt temps.

Salutem plurimam!!

No hay comentarios: